Jam Like a King: Charles bir çalma listesi yayınlıyor

Hasan

Global Mod
Global Mod
Çello, piyano ve trompet okuyan klasik bir müzik hayranı olan Kral Charles, Pazartesi günü Beyoncé, Bob Marley ve Grace Jones dahil 17 sanatçıyla çok yönlü bir çalma listesi yayınladı.

Müzik “, çalma listesiyle bağlantılı olarak yayınlanan” The King's Music Odası “Apple Music hakkında bir podcast'te Charles, Charles'ın Charles'da, hafızamızın en derin girintilerinden geri dönen mutlu anıları getirmek için bu dikkate değer bir yeteneğe sahip.

İngiliz imparatorluğunun bir parçası olan 56 ülkeden oluşan bir kulüp, İngiliz hükümdarı olarak İngiliz Milletler Topluluğu Başkanı Charles, Mark Commonwealth Günü'nün çalma listesini kutladı ve Mart ayının ikinci Pazartesi günü üye ülkelerdeki etkinliklerle kutladı.

76 yaşındaki kral, geçen yıl Kralın Master'ın ustası olarak atanan Belize'de doğan bir sanatçı olan Gerollyn Wallen'in şarkılarının seçilmesinde yardım alabilir. Onurun rolü, Kral I. Charles tarafından saltanat sırasında 17. yüzyılda yaratıldı.

İşte kralın şarkı seçimi.

Beyoncé, “Crazy In Love”

Commonwealth'in sanatçıları öncelikle çalma listesinde donatılmışken, grubun dışından bazılarını aldı ve müziklerine kişisel bir bağlantı verdiler. Beyoncé kesimi yaptı.

Baba lumba, “mpempem beni yap”

Buckingham Sarayı'nda kaydedilen podcast'te Kral, Ganalı şarkıcı babası Lumba'nın müziğiyle dans ettiği bir İngiliz Milletler Topluluğu ülkesi olan Gana'yı ziyaret etti.

Miriam Makeba, “Tıklama Şarkısı”

Genellikle “Mama Africa” olarak bilinen Güney Afrikalı şarkıcı Miriam Makeba, apartheid'in önde gelen bir rakibiydi. Charles, 1960'lı yıllarda İngilizcede “Tıklama Şarkısı” olarak bilinen “Qongqothwane” hakkında “Başlığı telaffuz etmek için çok fazla denemiyorum.” Dedi.

Diana Ross, “Çevrede Kurs”

“Çok daha gençken, çalındığında kalkmak ve dans etmek kesinlikle imkansızdı,” dedi Kral Charles 1980'den Bayan Ross'un şarkısı hakkında. “

Kylie Minogue, “Loco-Motion”

Bayan Minogue, 2012 yılında bu şarkıyı yapmak için St. James Sarayı'na geldi. “Oturmayı inanılmaz derecede zorlaştıran bu bulaşıcı enerjiye sahip.”