Bir Paket April Fools

Hasan

Global Mod
Global Mod
▶
Dinlemek Spotify, Apple Music veya YouTube

7. Ana bileşen: “Herkes aptalları oynuyor”

1972'den itibaren bu single'ın ana malzemeleri akılda kalıcı bir piyano ve flüt yalama ve Küba Gooding Sr.

▶

8. Candi Staton: “Yaşlı bir adamın hazinesi olmayı tercih ederim (genç bir adamın aptalından).”

1969'dan itibaren ilk vuruşunda Soulern Soul şarkıcısı Candi Staton, “Yaşımdan iki kez bir adamı sevmek için aptal olduğumu düşünebilirsiniz.” (James Brown gibi dans etmek bir ilişkide artı gibi geliyor, ama herkes için.)

▶

9. Isis: “Nisan Merkezi”

Grubunu bir Mısır tanrıçasından sonra adlandırmak talihsiz bir durumdur, sadece başkalarıyla bağlantılı olarak söz sahibi olmak. 1974'ten itibaren kendinden adlandırılan All-Female Rock Group'tan bu korkak, azgın parçayı vurgulayarak kendimi durdurmayacağım. Bu davul molası, ruhun belirsiz bir nadirliğinden başka bir yerde hak ediyor.

▶

10. Bow Wow Wow: “Fock, fırtınaya başlıyor (meleklerin tekmelemekten korktuğu yer)”

Ricky Nelson'ı buraya getirmeyi planladım, ancak Malcolm McLaren tarafından kurulan ve “I Want Candy” ile tanınan yeni dalga grubu Bow Wow tarafından bu komik kapağa rastladım. (Cadılar Bayramı -Mplifier neredeyse bunu yaptı.)

▶

11. Taş Güller: “Aptal Altın”

Aslında “Aptallar Altın” duyduğumda ve Happy Pazartesi günleri ve Primal Scream gibi taş güllerin çağdaşlarından izlerken dans müziği ülkesi olan bir rock çocuğu, en azından 24 saatlik parti halkının neler yaptığına bir göz attım. 1989'dan itibaren bu single neredeyse 10 dakikaya kadar uzanıyor ve ben iki kat daha uzun süre Utrate yapabildim. Aptal yok.

▶