Los Angeles merkezli fotoğrafçı Chantal Anderson, Pazar günü Beverly Hilton Oteli'nin kulisindeydi ve burada The Times için Altın Küre kazananlarını fotoğrafladı.
Sinema Filmi, Müzikal veya Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu Performansı
Demi Moore, “Madde”
“Bir kadın bana şöyle dedi: 'Asla yeterli olamayacağınızı bilin, ancak standardı belirlerseniz değerinizin değerini görebilirsiniz.' Ve bugün bunu bütünlüğümün ve beni harekete geçiren sevginin bir işareti olarak ve sevdiğim şeyi yapabilmenin bir hediyesi olarak kutluyorum. — Demi Moore kabul konuşmasında.
Sinema Filmi, Müzikal veya Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu Performansı
Sebastian Stan, “Başka Bir Adam”
“Engellilik ve şekil bozuklukları konusundaki cehaletimiz ve rahatsızlığımız artık sona ermeli.” Sebastian Stan kabul konuşmasında.
En İyi Televizyon Dizisi, Dram
“Şogun”
En İyi Film, İngilizce Dışı Film ve En İyi Film, Müzikal veya Komedi
“Emilia Perez”
“Bu zor zamanlarda 'Emilia Pérez'in bir deniz feneri olmasını umuyorum.” Yönetmen ve yazar Jacques Audiard, “Emilia Pérez” hakkındaki kabul konuşmalarından birinde.
TV'de yardımcı rolde bir AKTRİS tarafından en iyi performans
Jessica Gunning, “Yavru Ren Geyiği”
“'Yavru Ren Geyiği' hayatımı açıklayamayacağım şekilde değiştirdi, bu yüzden her şey için teşekkür ederim. Bunun başıma geldiğine inanamıyorum ve bunu sekiz yaşında bir çocuk olarak yapmayacağımı biliyorum.” – Jessica Gunning kabul konuşmasında.
Bir Televizyon Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu Performansı, Drama
Anna Sawai, “Şogun”
“Her ne kadar her gün Kathy Bates'e oy verecek olsam da bana oy veren seçmenlere teşekkür ederim.” Anna Sawai kabul konuşmasında.
Sinema Filminde En İyi Erkek Oyuncu Performansı, Drama
Adrien Brody, “Brütalist”
Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu Performansı
Fernanda Torres, “Hâlâ Buradayım”
En İyi Film, Animasyon
“Akış”
“İlk kez Letonya'dan bir film geliyor, bu bizim için çok önemli.” “Flow”un yönetmeni Gints Zilbalodis ödül konuşmasında.
En İyi Senaryo, Uzun Metraj Film
Peter Straughan, “Kardinaller Toplantısı”
Televizyon Dizisinde En İyi Erkek Oyuncu Performansı, Drama
Hiroyuki Sanada, “Şogun”
“Dünyanın genç oyuncularına ve yapımcılarına şunu söylemek istiyorum: Lütfen kendiniz olun, kendinize inanın ve asla pes etmeyin. İyi şanlar.” – Hiroyuki Sanada kabul konuşmasında.
Televizyonda Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncu Performansı
Tadanobu Asano, “Şogun”
“Belki de beni tanımıyorsunuz: Ben Japonya'dan bir aktörüm. Benim adım Tadanobu Asano. Vay!” – Tadanobu Asano kabul konuşmasında.
Bir Sinema Filminde Yardımcı Rolde En İyi Kadın Oyuncu Performansı
Zoe Saldaña, “Emilia Perez”
En iyi mini dizi, antoloji dizisi veya televizyon için yapılmış sinema filmi
“Bebek Ren Geyiği”
“Birçok insan bazen bana 'Bebek Ren Geyiği'nin neden bu kadar başarılı olduğunu, neden bu kadar karanlık bir dizinin bu kadar başarılı olduğunu soruyor ve bence insanlar birçok yönden insan olmanın acı veren tutarsızlıklarını anlatan böyle bir şeyin özlemini çekiyorlardı.” — “Baby Reindeer”ın yaratıcısı ve yıldızı Richard Gadd, kabul konuşmasında.
Film ve gişe başarısı
“Fenalık”
“Annem ve babam bu ülkeye geldiler ve 'Oz Büyücüsü'nü sevdiler.'' Bize sarı tuğlalı yolu ve gökkuşağının üstünde bir yer olan gökkuşağını anlattılar, eğer hayal etmeye cesaret ederseniz tüm hayalleriniz gerçek olur. Bu yüzden burada sana bakarken, hayalimi yaşarken ve bu güzel oyuncu kadrosuna bakarken, hayal ettiğimden daha güzel olduğunu görüyorum.” – “Wicked”ın yönetmeni Jon M. Chu kabul konuşmasında
Sinema Filmi, Müzikal veya Komedi Dalında En İyi Kadın Oyuncu Performansı
Demi Moore, “Madde”
“Bir kadın bana şöyle dedi: 'Asla yeterli olamayacağınızı bilin, ancak standardı belirlerseniz değerinizin değerini görebilirsiniz.' Ve bugün bunu bütünlüğümün ve beni harekete geçiren sevginin bir işareti olarak ve sevdiğim şeyi yapabilmenin bir hediyesi olarak kutluyorum. — Demi Moore kabul konuşmasında.
Sinema Filmi, Müzikal veya Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu Performansı
Sebastian Stan, “Başka Bir Adam”
“Engellilik ve şekil bozuklukları konusundaki cehaletimiz ve rahatsızlığımız artık sona ermeli.” Sebastian Stan kabul konuşmasında.
En İyi Televizyon Dizisi, Dram
“Şogun”
En İyi Film, İngilizce Dışı Film ve En İyi Film, Müzikal veya Komedi
“Emilia Perez”
“Bu zor zamanlarda 'Emilia Pérez'in bir deniz feneri olmasını umuyorum.” Yönetmen ve yazar Jacques Audiard, “Emilia Pérez” hakkındaki kabul konuşmalarından birinde.
TV'de yardımcı rolde bir AKTRİS tarafından en iyi performans
Jessica Gunning, “Yavru Ren Geyiği”
“'Yavru Ren Geyiği' hayatımı açıklayamayacağım şekilde değiştirdi, bu yüzden her şey için teşekkür ederim. Bunun başıma geldiğine inanamıyorum ve bunu sekiz yaşında bir çocuk olarak yapmayacağımı biliyorum.” – Jessica Gunning kabul konuşmasında.
Bir Televizyon Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu Performansı, Drama
Anna Sawai, “Şogun”
“Her ne kadar her gün Kathy Bates'e oy verecek olsam da bana oy veren seçmenlere teşekkür ederim.” Anna Sawai kabul konuşmasında.
Sinema Filminde En İyi Erkek Oyuncu Performansı, Drama
Adrien Brody, “Brütalist”
Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu Performansı
Fernanda Torres, “Hâlâ Buradayım”
En İyi Film, Animasyon
“Akış”
“İlk kez Letonya'dan bir film geliyor, bu bizim için çok önemli.” “Flow”un yönetmeni Gints Zilbalodis ödül konuşmasında.
En İyi Senaryo, Uzun Metraj Film
Peter Straughan, “Kardinaller Toplantısı”
Televizyon Dizisinde En İyi Erkek Oyuncu Performansı, Drama
Hiroyuki Sanada, “Şogun”
“Dünyanın genç oyuncularına ve yapımcılarına şunu söylemek istiyorum: Lütfen kendiniz olun, kendinize inanın ve asla pes etmeyin. İyi şanlar.” – Hiroyuki Sanada kabul konuşmasında.
Televizyonda Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncu Performansı
Tadanobu Asano, “Şogun”
“Belki de beni tanımıyorsunuz: Ben Japonya'dan bir aktörüm. Benim adım Tadanobu Asano. Vay!” – Tadanobu Asano kabul konuşmasında.
Bir Sinema Filminde Yardımcı Rolde En İyi Kadın Oyuncu Performansı
Zoe Saldaña, “Emilia Perez”
En iyi mini dizi, antoloji dizisi veya televizyon için yapılmış sinema filmi
“Bebek Ren Geyiği”
“Birçok insan bazen bana 'Bebek Ren Geyiği'nin neden bu kadar başarılı olduğunu, neden bu kadar karanlık bir dizinin bu kadar başarılı olduğunu soruyor ve bence insanlar birçok yönden insan olmanın acı veren tutarsızlıklarını anlatan böyle bir şeyin özlemini çekiyorlardı.” — “Baby Reindeer”ın yaratıcısı ve yıldızı Richard Gadd, kabul konuşmasında.
Film ve gişe başarısı
“Fenalık”
“Annem ve babam bu ülkeye geldiler ve 'Oz Büyücüsü'nü sevdiler.'' Bize sarı tuğlalı yolu ve gökkuşağının üstünde bir yer olan gökkuşağını anlattılar, eğer hayal etmeye cesaret ederseniz tüm hayalleriniz gerçek olur. Bu yüzden burada sana bakarken, hayalimi yaşarken ve bu güzel oyuncu kadrosuna bakarken, hayal ettiğimden daha güzel olduğunu görüyorum.” – “Wicked”ın yönetmeni Jon M. Chu kabul konuşmasında