Zayn Malik, yıllar sonra verdiği ilk röportajda One Direction’dan sonraki hayatı anlatıyor.

Hasan

Global Mod
Global Mod
Kamusal hayata ve röportajlara ara verdiği bir aradan sonra, eski One Direction üyesi Zayn Malik Çarşamba günü yayınlanan bir podcast’e çıktı ve ilk podcast’inde ve yeni single’ı Interview’da gruptan ayrılma kararından bahsetti. yıllar içinde.

Alex Cooper’ın ev sahipliği yaptığı Call Her Daddy podcast’inde Bay Malik, “Harika deneyimler vardı, onlarla harika zamanlar geçirdim, ama biz sadece kursta kaldık,” dedi.

Bay Malik, grubun sürekli olarak “You Makes You Beautiful”, “Story of My Life” ve “Şimdiye Kadarki En İyi Şarkı” gibi hitleri yayınlamasının ardından 2015 yılında One Direction’dan ayrılan ilk kişi oldu. İngiliz müzik yarışması şovunun bir parçasını oluşturan erkek grubu ‘The

One Direction, Bay Malik’in ayrılmasının ardından müzik yapmaya devam etti, ancak grup 2016’da resmen dağıldı. Aynı yıl, Bay Malik ilk solo single’ı “Pillowtalk”ı çıkardı.

Röportaj sırasında Bay Malik, Bayan Cooper’a, ayrıldığı sıralarda grup arkadaşları arasında tartışmalar olduğunu söyledi.

Malik, “Beş yıl boyunca her gün birlikteydik ve tamamen dürüst olursak birbirimizden bıktık. Az önce ayrıldım.” Harika deneyimler oldu, onlarla harika zamanlar geçirdim ama biz sadece yolumuzu yaptık.”

Gitme zamanının gelebileceğine ve başkalarının da aynısını yapabileceğine dair işaretler görmeye başladığını ve “eğrinin önünde olmak” ve kendi albümünü çıkaran “ilk kişi olmak” istediğini söyledi.

“Çok fazla ayrıntıya girmek istemiyorum, ancak çok fazla politika dönüyordu. İnsanlar bazı şeyler yaptı. Bazı insanlar sözleşme imzalamak istemedi, bu yüzden bir şeyler olduğunu anladım” dedi.

Bayan Cooper ayrıca Bay Malik ile bir kızı olan eski kız arkadaşı süper model Gigi Hadid’in annesi Yolanda Hadid arasında bildirilen bir çatışma konusunu gündeme getirdi ve bu konuda büyük ölçüde sessiz kalma kararını sordu. Yanıt olarak Malik, sorunun ailede kalması gerektiğine inandığını söyledi.

“Sadece kendime saklıyorum. Durumun nasıl olduğunu biliyordum, neler olduğunu biliyordum ve olaya karışan insanlar da neler olduğunu biliyordu” dedi. “Sadece hiçbir şeye dikkat çekmek istemedim.”

Son yıllarda Pennsylvania banliyösünde çok daha sakin bir hayat yaşadığını söyledi. New York şehrinin koşuşturmasından uzaklaşmaktan, büyük ölçüde paparazzilerden arınmış bir hayatın tadını çıkarmaktan ve günlerinin çoğunu stüdyoda yazarak ve müzik yaparak geçirmekten mutlu olduğunu söyledi.

Kedileri, köpekleri, kaplumbağaları ve tavuklarıyla vakit geçirmekten keyif aldığını söyledi. (Bay Malik, ölmüş bir tavuğa çok sıkı sarıldığını fark etti ve ona isim vermeyi bırakmaya karar verdi.)

Halkın gözünden uzaklaşmak, kızının isterse daha özel bir hayat sürmesine de olanak tanıyor, dedi.

Malik, “Ona sadece bir seçenek sunmaya çalışıyorum” dedi. “Ondan uzaklaşmak istiyorsa, burada olabilir.”

Bay Malik, grubu hala birlikteyken takip eden düzenli bir hayran akışı olduğunu söyledi. Grubun bir single yayınlamasından bir gün önce, hayranların İsveç’teki bir stüdyonun dışındaki çöp kutularına saklanıp sanatçıların gelmesini beklediklerini, sonra dışarı atlayıp onlara uzandıklarını hatırladı. “Sanırım küçük bir kalp krizi geçirdim,” dedi şaka yollu.

One Direction hiti “What Makes You Beautiful”, Billboard Hot 100 listesinde 34 hafta kaldı ve 2012’de 4. sıraya yükseldi. 2013’te 6. Ancak, “Şimdiye Kadarki En İyi Şarkı” en yükseğe tırmandı – 2013’te iki numaraya kadar yükseldi ve 21 hafta boyunca listede kaldı.

Grup, Kuzey Amerika, Asya, Avrupa ve Güney Amerika’da performans sergileyen ve bazen dakikalar içinde gösterileri satan dört dünya turuna çıktı.