“Yandaki oda” | Bir sahnenin anatomisi

Shib

Global Mod
Global Mod
yeni video yüklendi: “Yandaki oda” | Bir sahnenin anatomisi

Deşifre metni

Geri

Deşifre metni

“Yandaki oda” | Bir sahnenin anatomisi

Pedro Almodóvar, Julianne Moore ve Tilda Swinton'la birlikte rol aldığı filminden bir sahne anlatıyor.

Ben Pedro Almodovar'ım. Ben Yan Kapı'nın yönetmeniyim. Tarihin ortasındayız. Julianne Moore ve Tilda Swinton'un canlandırdığı iki ana karakter. Çok yakın arkadaşlardır ve Martha, Tilda, hayatının son haftalarını geçirmek için Woodstock yakınlarında bir yere gitmeye karar verir. “Fotoğraflardan çok daha güzel.” Ve Edward Hopper'ın harika bir fotoğrafı. Ayrıca hikaye açısından da önemli çünkü bahçeye gittiler ve ağaçları buldular. Kuşlar. “Onu duyabiliyor musun?” “Bu harika değil mi?” Ayrıca bahçe sandalyesi. “Ve Hopper'da olduğu gibi güneşin altında uzanıp akşam esintisinin tadını çıkarabiliriz.” Bu benim için çok önemli. Burası tam olarak Martha ve Tilda'nın öleceği yer. Yani bir nevi bu şezlonga benziyor. Seni bekliyor. Ve burası onun dinlenebileceği en iyi yer olacağı için. “Bunu almamın bir sakıncası var mı?” “Elbette hayır. Burası senin evin.” “Burası biraz küçük. Aşağı bakacağım.” “Peki.” “Bunu alacağım.” “Tamam mı?” “Çok güzel.” “Yan odada olmamam seni rahatsız etmiyor mu?” “Nefes aldığını ve çığlık attığını duyabiliyorum.” “Hadi gidelim.” “Haydi seni boşaltalım.”

Şu anki bölümler Bir sahnenin anatomisi

Film yönetmenleri izleyiciyi filmlerindeki bir sahneden geçirerek kameranın arkasındaki büyüyü, nedenleri ve hataları gösterir.

Film yönetmenleri izleyiciyi filmlerindeki bir sahneden geçirerek kameranın arkasındaki büyüyü, nedenleri ve hataları gösterir.

Daha fazla videoya bakın Bir sahnenin anatomisi