Ünlü Trader John Bollinger, niye Ethereum (ETH) Satın Aldığını deklare etti

DemirPara

New member
Ünlü Trader John Bollinger, niye Ethereum (ETH) Satın Aldığını deklare etti Analist ve trader John Bollinger, en büyük altcoin Ethereum’u satın almasının niçinini deklare etti.

I bought a little $ethusd, a trial position, last night, with a close stop–well close for crypto… I liked the pattern on the six hour and have been looking for an entry. Not a high confidence trade and I am probably early, but toe is in and I am focused now.

— John Bollinger (@bbands) January 27, 2022

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Analist, yükseliş modelini beğendiğini tabir etse de, varlığa artık girmenin fazlaca da inançlı olmadığını vurguladı.

“Dün gece deneme durumu olarak küçük ölçüde Ethereum satın aldım. Son altı saatteki yükseliş modelini beğendim ve bir giriş arıyordum. Yüksek inanca sahip olan bir ticaret değil ve muhtemelen erken davrandım. Artık içeri giridm ve odaklandım”

Bollinger, takipçilerini Ethereum grafiğine dikkat etmeye çağırdı.

Ethereum, devam eden piyasa düzeltmesiyle birlikte Pazartesi 2.160 dolar düzeyine kadar geriledi. En büyük altcoin yazı kaleme alındığı sırada 2,378 dolar üzerinden süreç görüyor.
Alıntıdır