Taylor Swift hayranları Joe Alwyn ayrılık raporlarıyla boğuşuyor

Hasan

Global Mod
Global Mod
Diğer taraftarlar, ihtiyatla da olsa raporları gerçek olarak kabul ettiler.

Madison, Wisconsin’den 31 yaşındaki bir proje yöneticisi olan Katherine Mohr, “Medya okuryazarlığının gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum ve birkaç yıl daha bu yeni Swiftie’lerden veya daha genç Swifties’lerden bazılarını edinme avantajına sahibim” dedi. “Ünlü dedikodularıyla uğraştım ve kime güvenip kime güvenemeyeceğimi biliyorum.”

Bayan Mohr, evlilik, hamilelik ve şarkıcının neden “Invisible String” yerine inanılan aşk şarkısını koyduğu şarkı listesini değiştirdiğine dair bazı son çevrimiçi spekülasyonlar da dahil olmak üzere Swift hakkında önceki dedikodulara hemen inanmadığını söyledi. olmak, onun Bay Alwyn ile farklı bir numarayla olan ilişkisi hakkında. Ancak Entertainment Tonight ve People’dan gelen makaleler, onu ayrılık haberlerinin gerçek olduğuna ikna etmeye yetti.

Bayan Mohr, “Bu söylentilerin hiçbirinde olmayan bir ciddiyet faktörü var ve aradaki farkı söyleyebilmemiz gerekiyor,” dedi. “Aksi takdirde, neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilerek ünlülerin kültüründe hayatta kalamayız.”

27 yaşındaki Morgan Chadwick, yıllar önce bir etkinlikte Bayan Swift ile tanıştığını ve onunla iki kadının erkek arkadaşlarıyla aynı süre boyunca nasıl çıktıkları hakkında konuştuğunu hatırladı. Chicago’da bir grafik tasarımcı olan Bayan Chadwick, artık kocası olan erkek arkadaşına, Bayan Swift’in yazdığı her yeni aşk şarkısının onlar hakkında olduğu konusunda sık sık şaka yaptığını söyledi.

“Her zaman gözlerini devirirdi” dedi.

Bayan Chadwick, “Üzücü ama ben de bir yetişkinim” diye ekledi.

Ayrılık raporları hakkında ne düşüneceğinden emin olmadığını söyledi. “İlişkilerinde o kadar mahremdiler ki, onun bir şov hakkında yorum yapabileceği veya adamın bir şovda görüneceği dışında herhangi bir onay olup olmayacağını bilmiyorum.dedi Bayan Chadwick.

New York’ta yaşayan ve üniversiteden yeni mezun olmuş 23 yaşındaki Katie Devin Orenstein, Mayıs ayında New Jersey’deki konserlerinden birinde Bayan Swift’i görmek için gün saydığını söyledi. Bununla birlikte, “Görünmez İp” e bir selam olarak planladığı kıyafetini yeniden düşünüyor: deniz mavisi bir gömlek ve bir yoğurt dükkanı çalışanı üniforması, “16 yaşındayken yoğurt dükkanında gömleğinin rengiydi” ifadesine bir selam olarak bir yoğurt dükkanı çalışanı üniforması ” astar.

İlişki durumlarıyla ilgili son söz için Bayan Swift’e ulaşacağını da sözlerine ekledi.

Bayan Orenstein, “Sahnede yaptığı her şey, özellikle de o sürpriz şarkılar, herkes onu kahrolası Tevrat’mış gibi analiz edecek,” dedi.