Taylor Swift hayranları “Eras” turlarında evleniyor

Hasan

Global Mod
Global Mod
René Maria Avalos ve Maxwell P. Bochman’a neden 18 Mart’ta evlenmeyi seçtiklerini sorduğunuzda cevapları basit: “Taylor bizi seçti.”

Kasım 2022’de Taylor Swift’in Eras Turu biletleri (oldukça rezil bir şekilde) satışa çıktığında, René Hurtado tarafından tanınan, kendi kendini “sert Swiftie” ilan eden gelin, şansı yaver gitti ve ön sıradan dört koltuk kaptı (yaklaşık 1.000 ABD dolarına) . her biri) 18 Mart’ta Glendale, Arizona’daki ikinci gösteri için – çiftin yaşadığı Tempe, Arizona’dan yaklaşık 20 mil. Dakikalar sonra, Ticketmaster’ın web sitesi çöktü. (Bir Senato duruşması ve davalar izledi.)

Ellerinde biletleri olan çift, gün içinde kaçabileceklerini ve ardından bir tür resepsiyon olarak konsere katılabileceklerini düşündüler. 30 yaşındaki Bayan Hurtado, “‘Neden şovda evlenmiyorsun?’ dedi” dedi. “İlk başta bunun çılgınca olduğunu düşündüm ama sonra neden olmasın diye düşündüm.”

Çift ilk olarak 2014 yazında tanıştı. Bayan Hurtado, California, Stockton’daki Stockton Ports basketbol sahasındaki (şimdiki adıyla Banner Island Ballpark) tribünde Ghirardelli çikolatalı kurabiye sattı. Pasifik Max adıyla anılan Bay Bochman, bu yılın başlarında Massachusetts Amherst Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra ilk işi olan stadyum operasyonlarında çalıştı.

32 yaşındaki Bay Bochman, “Onu orada çalışırken ilk gördüğüm zamanı hatırlıyorum – iş arkadaşlarımdan biriyle konuşuyordum ve ‘Onunla tanışmam gerekiyor’ gibiydim,” dedi.

Taylor Swift’in dünyasında

Meslektaşlarıyla içki içerken anlaştılar ve iki gün sonra bir İtalyan restoranında ilk resmi randevularını aldılar. “Birbirimiz için çok önemli olduğumuzu hemen anladık” dedi. Üç hafta içinde annesiyle tanıştı. Dört ay sonra Noel’i ailesiyle geçirmek için Taunton, Mass’a uçtu.

[Click here to binge read this week’s featured couples.]

Her ikisi de sporu ve rap müziği sever ve benzer bir mizah anlayışını paylaşır. Ayrıca Kuzey Kaliforniya’nın kendileri için doğru hissetmediği konusunda da anlaştılar, bu yüzden 2018’de birlikte Arizona’ya taşındılar. Aşağı inerken, Bay Bochman, Massachusetts merkezli bir tıbbi personel ve işe alım firması olan ve bugün hala çalıştığı Barton Associates’te hesap yöneticisi olarak bir iş teklifi aldı.

6 Eylül 2021’de, yedi yılın ardından Sunset’te, Bay Bochman, San Diego, South Mountain’da bulunan müvekkiller ve avukatlar için bir yazılım şirketi olan Flare’de iş başı operasyon müdürü olan Bayan Hurtado’ya evlenme teklif etti. Phoenix’te.

17 Mart’ta, Eras Turu’nun açılış gecesi ve düğünlerinin arifesinde, Bayan Hurtado, ertesi geceye hazırlanırken Bayan Swift’in çaldığı tüm şarkıları yazdı. Bayan Hurtado, “‘All Too Site’den hemen sonra kostüm değiştirmeye gidiyor,” dedi. “Yani en iyi anın bu olduğunu biliyorduk.”

Ertesi akşam geldiğinde çifte iki arkadaş, Alicia Witmer ve nişanlısı Josh Wineriter katıldı. Amerikan Evlilik Bakanlıkları tarafından bu olay için atanan Bayan Witmer, bakan ve baş nedime olarak görev yaptı.

Damat siyah bir smokin giymişti ve gelin orta uzunlukta beyaz saten bir elbise ve orta uzunlukta duvak giymişti. Her ikisi de kıyafetlerini çok önemli bir aksesuarla tamamladı: yüksek bilet fiyatına dahil olan bir kordon üzerinde bir Eras Tour VIP kartı. (VIP paketine erken giriş ve ayrı kabinler dahildir.)

Bayan Swift, kostüm değişikliği ve “Kırmızı” dönemden “Folklor” dönemine set değişikliği için gösterinin ortasında gözden kaybolduğunda. Bayan Witmer, yeminleri telefonundan okumaya başladı ve çift, yüzük ve öpücük alışverişinde bulundu. Tüm tören yaklaşık üç dakika sürdü.

Bayan Hurtado, “İlk başta çevremizdeki hayranlardan hiçbiri gerçekten neler olup bittiğini anlamadı, ancak ilk öpücüğümüzden sonra herkes tezahürat yaptı” dedi. “Destekleriyle bu anı bizim için gerçekten yarattılar.”

Bayan Swift ne olduğunu bilmiyor gibiydi, ancak birkaç şarkı sonra sahne ekibinden biri geldi ve onlara şarkıcının gitar penalarından birini verdi. Ertesi gün, Bayan Swift bir izleyicinin TikTok videosunu beğendi. Bunu bir Günaydın Amerika görünümü izledi ve gelinin kendi TikTok gönderisi viral oldu.

Çift, 2024’te, en sevdikleri Taylor Swift ezgileriyle dolu bir film müziğiyle, alınması imkansız bir bilet gerektirmeyen daha büyük bir düğün planlıyor.

Bay Bochman, “evimde her zaman çalan müzik olmasına” rağmen, kendisini asla bir squipe olarak görmediğini söyledi. o şimdi bir hayran mı? “Evet, sanırım düğünümde şarkı söyledikten sonra olmalıyım.”