Sabrina Carpenter ile Ülke ve 12 Yeni Şarkı Daha Flörtleri

Hasan

Global Mod
Global Mod
Lucy Dacus, 'En İyi Tahmin'

Lucy Dacus, sevginin “en iyi varsayım” da güvencesiz olabileceğini fark eder. “Vücudunu seviyorum, zihnini seviyorum/değişeceksin, böyle kastedeceğim.” Hız ölçülür ve grup bastırılmış bir halk rock yürüyüşü verirken, Dacus kendilerine güvenen şüpheciliğin üstesinden gelir: “Bir melek olmayabilirsin, ama sen benim kızımsın” diye karar verir. Pareller

Yukimi ile Liann La Havas, “Bilinçli Akarsu”

“Conchess of Conchess”, İsveç grubu Little Dragon'un şarkıcısı Yukimi Nagano'nun ilk solo albümünde olacak. Yavaşça tırmanma elektrojitarları ve plushharmoni -vokallerinin arka planına karşı, güvensiz ama kararlı bir adım atıyor, “geleceğimin ne olduğu / ve o zaman Liann La Havas'a eşlik edecek. Bir alter ego veya diğer gezginler: “Umarım tüm bunlar buna değer,” birlikte şarkı söylüyorlar. Pareller

Rebekka Karijord, 'Sanctuary'

Örnekleme, manipüle edilmiş vokal heceleri ve çağdaş vokal diş topluluğunun eğitimli sesleri, kızı için söylenen ürkütücü, fütüristik ninni olan “Sanctuary” de Rebekka karijord'a eşlik eder. Önümüzdeki nesillerin iklimine bakıyor: “Okyanus ön kapısına ulaştı mı ve kendisi soruyor mu?”

Lumineer, “Sen sahip olduğum her şeysin”

Lumineers'ın yeni albümü “Automatic”, ayrılma acısında: pişmanlık, suçlamalar, benlik, kırık varsayımlar, kalıcı ihtiyaçlar. “Sahip olduğum her şeysin”, Wesley Schultz'a daha küçük akorlar ve piyano notları hakkında “el ele gittiğimiz tüm yıllar” kaybından şikayet ediyor. Bittiğini bilse bile, falsetto bir itirazda bulunuyor: “Siz aldığım her şeysin / ve onu kayanın altında sisifus gibi bırakamıyorum.” Pareller

William Tyler, “yalan”

Tennessee'den William Tyler, enstrümantal pistlerini Folky gitar ve sofistike elektronik prodüksiyon kullanıyor. Bir sonraki albümünden “Time” Time Insefinite “döngüsel gitar akorlarını Bell Games gibi bir şeye dönüştürür. Ayrıca zift vardiyaları ile oynar ve nihayet bir ilahinin başlangıcını önermek için bir koronun eski grup çekimlerinin seslerinde hareket eder. Pareller