Profesyonel bir dışlanmış olan Rami Malek, “Amatör” olur

Shib

Global Mod
Global Mod
Dünya Rami Malek'e ilk kez bir göz attığında, bilgisayar ekranları ayırt edici akranlarından daha sık yansıtıldı. “Bay Robot” un bir yıldızı olan Sam Esmails Zeitgeisty TV dizisi, milyarder sınıfına karşı psikolojik olarak hasar görmüş bir hacker mücadelesi hakkında, Malek'in bir yaratığı ve şov kahramanı, Elliot Alderson, Elliot Alderson'ın her yerde bulunanlar gibi görünüşte, aynı zamanda ubbikitous Wary, Kıdaşın übikoz, Kıdaşın, Kıdaşın, Kıdaşın, Kıdaşın, Kıdaşın, Kıdaşın, Kıdaşın, Kıdaşın, Kıdaşın gibi, Kıdaşın, Kıdaşın, Kıdaşın, Kıdaşın, Kıdaşçısı gibi.

Ancak şimdiye kadarki en ünlü rolünde Malek dünyayı tamamen farklı bir şekilde salladı. Gişe rekorları kıran rock yıldızı biyopsi “Bohemian Rhapsody” de Kraliçe ön adam Freddie Mercury olarak performansı için Oscar kazandı. Ama parlaklık, cazibe ve bıyık Freddie Elliot benzerdi: sadece irade yoluyla kendini spot ışığına iten hafif bir yabancı.

İlk bakışta, Malek'in yeni filmi “Amatör”, “Bay Robot” da yaşadığı dijital Skulduggery dünyasına dönüş gibi geliyor. Robert Littell'in romanı ve James Hawes'un yönü tarafından bu aksiyon gerilim filminde Malek, tehlikeye atılan üstleri karısını öldüren paralı askerleri tutuklamayı reddettiğinde konuyu elinde tutan bir CIA kriptosu Charlie Heller olarak oynuyor. Hedeflerine yaklaşmak için katil içgüdüsünden yoksundur ve bunun yerine entelektüel know-how'ı bireysel olarak yansıttıkları bir dizi ayrıntılı bubi tuzağı geliştirmek için kullanır.

Ancak Malek, üç karakterin hepsini birbirine bağlayan bir çizgi görüyor: kendileri de dahil olmak üzere yanlış olan yabancılardır. Malek, “Bu bir aksiyon filmi olabilir, ancak konulardan biri kişisel dönüşüm” dedi. “Bazen birisinin bir telefon standına ve bunu yapmak için bir pelerinine nasıl ayrıldığını görmek için sinemaya gidiyoruz. Freddie sahnede kendi pelerini getirdi. Elliot ünlü kapüşonlu vardı. Tüm hayatım boyunca kişisel değişim anları vardı. Charlie, işleri kendi ellerine almak için istekli.”

New York'tan yapılan bir video görüşmesinde Malek, aksiyon kahramanının kendi eşsiz çekimini yaptığını söyledi. Bu konuşmadan aşağıdakiler düzenlenmiştir.

Kırılma rolünüz “Bay Robot” ile geldi. Şimdi yine bir klavyenin önünde duruyorlar. Seni geri getiren nedir?

Bir bilgisayar ekranının arkasındaki bir adamsa veya toplum tarafından göz ardı edilen veya haklarından mahrum bırakılmış ve yabancılaşmış hissediyorsa, bu karakterler sadece benimle konuşur. Onları derinden insan buluyorum. Film için pazarlama ekibimize getirdiğim bir slogan var, yani Charlie sürekli olarak hafife alındı. Birçoğumuz buna başvurabiliriz.

Belirtilen bir “aksiyon kahramanı” oynama perspektifinden, insanlığa ve gerçekliğe, dünyanın dört bir yanındaki pek çok kişinin gerçekte yaptığı gibi, hayattan geçen birinden nasıl daha iyi erişebilirsiniz? Elliot ve Charlie gibi karakterlerin nüfuz edildiği güç ve kırılganlığın kırılgan kesişimine girme bu doğuştan var.

Eğer bu şekilde ifade ederseniz, Freddie Mercury ve Kraliçe'deki grup arkadaşlarından çok farklı değil, hepsi birbirlerine uymadıkları hakkında konuşuyor.

Demek istediğim, “Killer Queen” de Freddie'nin “talepkar ve hassas!” Tüm bu karakterler için aynı sıfatları kullanıyorum. Gözden geçirilmelerine rağmen olağanüstü olanı yapabilirler. Bu kelimeye geri dönüyorum, ama onlara karşı şansa rağmen hepsi sarsılmaz.

Kendini dönüştürmenin ortak bir unsuru da vardır. Elliot bilgisayar korsanlarını benimser. Farrokh Bulsara'ya Freddie Mercury denir. Charlie eğitildi ve kariyerini havaya uçuruyor, böylece olması gereken kişi olabilir. Bir aktör olarak, her zaman yeni insanlar olacaksınız. Bu, seçtiğiniz roller üzerinde bir etki mi?

Öyle. Beni daha genç, son derece utangaç, içe dönük olduğum ve her zaman kendimi kanıtlamam gerektiği hissine sahip olduğum zaman beni geri getiriyor, ama bazen bir anlamı olup olmadığını merak ettim. Neyse ki, bunu kamuoyunda agresif bir şekilde yapmak zorunda kalmadan bunu yapmanın bir yolunu keşfettim. Olabildiğince garip, kendimin bu yönünü keşfetmenin özel bir yoluydu.

Karısının intikamı Charlie'nin ana motivasyonudur, ancak CIA'nın katillerine bağlı olduğunu, sivilleri öldürdüğü ve sahte bayrak operasyonları gerçekleştirdiği keşfi neredeyse onun eylemi kahramanlık.

Charlie, bu büyük organizasyonlara, bağımlı olduğumuz ve hepimizin birlikte istediği görevleri yerine getiremeyen ve umduklarını umdukları bu kurumlara meydan okumak için insanlığında başka bir ekipman bulmaya zorluyor. Onu suçlayan kurumsal ilgisizliğe yönelik eleştirisi. İçinde bir ateş yakar ve film boyunca rahatsız eder. Ama aynı zamanda tanıştığı en parlak kişiyi de kaybetti, içe dönük, mükemmel ruh eşine dışa dönük. Bir noktada hepimiz bu tür bir acı ile ilgileniyoruz. Belki de kendimizde daha büyük bir güç ve güç keşfedebiliriz, bu da bir bilgelik hissine ve en iyi durumda barışa yol açar.

Tüm kendi dönüşümüyle, Charlie hala sadece bir tiptir. Bir patlamayı çözdüğünde, gitmez ve güneş gözlüğü çekmez – omuz silkir. İlk büyük dövüş sahnesinde, poposunu o zamanlar neredeyse bir astım saldırısından ölen bir kadından alır. Bu bir aksiyon kahramanı için farklı bir dinamik.

Belki bir gün form gelecekte kırılacak ve benim gibi bir adam bir bağ oynayabilir veya “görev: imkansız” da olabilir. Ama Charlie'nin gerçekten bir amatör gibi hissetmesi gerektiğini düşündüm. Elinizde bir silahın olup olmadığını veya bir silahı ateşlediğini bilmiyorum, ama korkunç. Karanlık ve soğuktur ve belirlendiği gibi en ufak veya basit değildir. Zor. Zalim. Bazı insanlara güç hissi verebilir, ama benim için yaptığı bu değil. Yani bu anlar hareket etmem zor değildi.

Seğirme? Geniş gözlü bir patlamadan uzaklaşmak ve elbette geriye bakmamak çok daha zordur. Bunu gerçek hayatta yapmaya çalışan birini görmek istiyorum. Bu bir imkansızlıktır.

Alışılmadık bir ekran varlığınız var. Davranışınız biraz titiz ve öngörülemez ve görünüşünüz çarpıcıdır. “Bay Robot” kameramanı, Death Campbell, bir keresinde bana Gözlerinizin güzelliğini daha iyi yakalamak için ateş ettiği lensleri değiştir.

[Smiling] Hayır, bak, çok eşsiz bir insan olduğumu biliyorum. Benim davranışlarım benzersiz. Konuşmam benzersiz. Gözlerimin arkasında, başka biriyle karşılaştırılamayacağınız belli bir titreme var – en azından bana söylendi. Kamera her özü kavrama yeteneğine sahiptir. Belki bazen çok fazla görebilir. Belki benden bir açıktır. Ama ona sarılmanın bir yolunu buldum ve dünya da bir şekilde var. En önemli şey, yabancı, yabancı, aynı fikirde olmayan veya yabancılaşmış veya sadece daha iyi bir kelime eksikliği nedeniyle yardımcı olanlardır. farklı şekilde, Kendi gözlerinizin arkasında kendi cildinizde daha fazla evde ve huzur içinde hissedin.