Pom Klementieff, Tom Cruise sayesinde paraşütle atlama tutkunu oldu

Shib

Global Mod
Global Mod
Pom Klementieff, Londra’daki otel odasına yeni yerleşmişti ve hâlâ bir saat önce yediği tereyağlı tavuğun tadını çıkarıyordu.

Geçen ay bir telefon görüşmesinde “Yaz ama kış gibi geliyor – çünkü Londra her zaman böyledir” dedi. “Ben de ‘Tamam, Hint yemeğine ihtiyacım var’ gibiydim.”

Hayranların en sevdiği Marvel filmleri Galaksinin Koruyucuları ve Yenilmezler’deki hassas dünya dışı Mantis rolüyle tanınan 37 yaşındaki aktris, bir sonraki Süper Macerası için dünyanın dört bir yanındaki ikinci şehir tanıtım turuna çıktı: “Görev : Impossible – Dead Reckoning Part One” filminde Tom Cruise’un karakterini avlayan bir suikastçıyı canlandırıyor.

Alıngan ve açık sözlü Klementieff, Mission: Impossible filmlerine ilham veren orijinal TV dizisindeki bir erkek karaktere dayanan karakteri Paris için “Bir kötü adamı oynamayı seviyorum” dedi. “Bunda katartik bir şey var ve gerçekten eğlenceli olan biraz tuhaf.”

Yedinci “Görevimiz Tehlike” filmi, Marvel filmlerindeki rolü sırasında bir şekilde atıl durumda olan boks ve tekvando eğitimi gibi akrobasi becerilerini denemesine olanak sağladı..

“Mantis en fiziksel dövüşçü değil” dedi. “Öyleyse öldürmeyi, savaşmayı ve avlanmayı seven bir asiyi oynamak eğlenceliydi.”

Klementieff, Tom Cruise’un paraşütle atlama konusunda onu nasıl heyecanlandırdığından, neden Gone Girl’ün en sevdiği saat olduğundan ve Broadway’deki A Doll’s House’daki Jessica Chastain’in performansına neden takıntılı olduğundan bahsetti. Bunlar röportajdan düzenlenmiş alıntılardır.

1

‘Eski kız arkadaşı’

Bekar olduğumda Sevgililer Günü’nde ya da ailevi meselelerle biraz moralim bozukken Noel’de izlemeyi seviyorum. Bu benim iyi hissettiren filmim.

2

motosikletler

Fransa’da yolda ve kırsalda kendi kendime bisiklet sürmeyi öğrendim. Ama şimdi gerçekten düzgün bir egzersiz yapıyorum ve bunu seviyorum. Biraz patinaj yapmayı, stoppie yapmayı öğreniyorum – sonra tekerlekli sandalye yapmayı öğrenmek istiyorum!

3

tırnaklarımı yap

Ojenin beni güldüren bir adı olmasına bayılıyorum – Natural Connection, Sexy Divide. Genelde her tırnağa aynı rengi sürüyorum ya da bazen bir elime leylak sürüyorum ama yüzük parmağıma yeşil diğer elime mor yüzük parmağına yeşil sürüyorum.

4

Sürmek

Colorado’da gitmeyi sevdiğim bir çiftlik buldum – orası benim mutlu yerim. Orada sevdiğim bir atım var, adı Mister T. O harika. Çok hızlı yürüyor ama aynı zamanda dinliyor. Kumullar var, bu yüzden Star Wars’a benziyor; neredeyse aydasın gibi görünüyor. Nefes kesici.

5

@dövmeci_doy

Kore’de sevdiğim inanılmaz bir sanatçı var – Instagram adı @tattooist_doy. Çok hassas, karmaşık ve güzel dövmeler yapıyor. Yıllar önce, Avengers’ı tanıtmak için Kore’deyken, koluma sevimli bir menekşe çizmişti. Çocukken amcamla birlikte ormanda topladığımız küçük bir çiçek. Bir sonraki Asya seyahatimde yanıma bir tane daha almayı planlıyorum.

6

Quentin Tarantino

Paris’te vizyona girdiğinde Kill Bill’e aşık olduğumu hatırlıyorum. Oyuncu olmak istememi sağlayan filmlerden biri. Kendime olan güvenimi kanıtlama isteği uyandırdı.

7

İşe yaramayan güvenli çoraplar

Yıllar önce, ajanlarımdan birinin üzerinde ” yazan bir çift çorap vardı.[expletive] “Bana ödeme yap” ve “Bu çoraplara ihtiyacım var” diye düşündüm ve onları aldım ve onları giydiğimde beni güldürüyorlar.

8.

Pişmek

Pişirmeyi seviyorum çünkü adımların doğru olması ve boyutların doğru olması gerekiyor. Limon kremalı turta yapmayı seviyorum ve üzerine ahududu olan bir kalp çizeceğim. Çikolatalı şekerleme yapmayı seviyorum; gerçekten kolay. Bunu uzun zaman önce arkadaşlarım varken arkadaşlarım için yapardım!

9

paraşütlü atlama

Tom Cruise’un bana paraşütle atlama dersleri hediye ettiği Ekim 2021’den bu yana 104 kez atladım. Yüksekliği seviyorum, hassasiyeti seviyorum, beni ne kadar keskinleştirdiğini seviyorum. Sabahın çok erken saatlerinde sıcak hava balonundan atladığımda güneş doğuyor ve sis gibi kokuyor, büyülü.

10

Jessica Chastain “Bir Bebek Evi” filminde

Canlı tiyatro izlemenin çok büyülü ve ilham verici bir yanı var. Sahnede olmak hava dalışı gibidir. Boşluğa atlarsın. “Ah, ikinci bir çekim var, üçüncü bir çekim var” veya “Oh, biri onu düzenleyecek” diyen kimse yok, tam burada, şu anda. Geçenlerde A Doll’s House’da Jessica Chastain’i gördüm ve o çok ham ve savunmasızdı. Bunu düşünmeden edemiyorum.