3. Remi Wolf: “Huysuz Yaşlı Adam”
Açılışlarınızdan biri olarak 28 yaşındaki alt-pop yıldızı Remi Wolf'u seçtiğiniz ve bana onun çılgın, komik ve akılda kalıcı 2021 albümü Juno'yu ne kadar sevdiğimi hatırlattığınız için teşekkür ederim Olivia Rodrigo. Bu hala benim favori parçam: Wolf'un cesur kişiliğinin melodik bir temsili, uzun süredir kayıp olan 90'ların yeni hiti gibi geliyor kulağa mümkün olan en iyi şekilde.
4. PinkPantheres: “İnternet Bebeği (Ara)”
22 yaşındaki viral sansasyonel PinkPantheress, 2023'teki ilk albümü Heaven Knows'taki bu akılda kalıcı şarkıda “Ben senin internetin değilim bebeğim” diye uyarıyor. Sanırım bunu itiraf ettiğimde bazı akranlarımın saygısını kaybettim, ne kadar az Bunu fark ettiğimde ve röportaj yaptığımda rollercoaster sürüşlerinin üstesinden gelebildim çok Geçen yıl bir eğlence parkında cesur heyecan yolculuğu tutkunu. (Cevap birdir.)
5. Chappell Roan: “Çok sıcak!”
Rodrigo'nun işbirlikçisi Daniel Nigro'nun yapımcılığını üstlendiği “The Rise and Fall of a Midwest Princess”in bu teklisinin çılgın enerjisini takdir ediyorum. Roan parça hakkında yerinde bir şekilde şunları söyledi: “Bu şarkıyı amigo kız fantezimi yaşayabilmek için yazdım!”
6. Yetiştiriciler: “Ressam olduğum zamanlar”
Kurt Cobain'in en sevdiği kayıtlardan biri olarak adlandırdığı The Breeders'ın 1990'daki ilk albümü Pod, grubun Breeders'tan Belly grubunu kurmak üzere ayrılan eski Throwing Muses gitaristi Tanya Donelly'nin yer aldığı tek LP'siydi. (Olivia Rodrigo, lütfen “Feed the Tree”yi coverlayın.) “Pod” şarkıları “Last Splash”ın daha sıkı pop-rock'ından daha ham ve daha esintili ama yine de harika bir grubun farklı bir yönünü gösteriyor.
7. Paramore ve Remi Wolf: “Önce Sen”
Grubun 2023 tarihli This Is Why albümünden şarkıların remiks derlemesi olan Re: This Is Why'da Wolf'un bu Paramore şarkısıyla yaptıklarını seviyorum. Orijinali karanlık, tuhaf ve bastırılmış, ancak Wolf onu bulaşıcı, renkli bir power-pop'a dönüştürüyor .
8. Pembe Panter Kadını: “Sadece benim için”
Daha sonra rapçi Central Cee tarafından örneklenen bu rüya gibi, tekrarlayan 2021 parçası, PinkPantheres'in çığır açan hitlerinden biriydi ve benzersiz seslerinin en temel gösterilerinden biri olmaya devam ediyor. Baş döndürücü yolculuk Kraang Prime Pandemonium! aslında sadece onun içindi çünkü o şeye girmemin hiçbir yolu yoktu.