Ölüm, Vergi ve Ben Affleck: 'Muhasebeci' bir devam filmi alır

Shib

Global Mod
Global Mod
Ben şu anda kariyerinizdeki başarıyı nasıl ölçüyorsunuz?

Affle
Aslında benim için oldukça kolay. Erken bir kesim gördüm [of “The Accountant 2”] Ve filmi çok beğendim. Neredeyse ağladım. Dedim ki, “Bu inanılmaz. Yaptın.” Filmler elbette özneldir. Bazı insanlara dokunan bazı şeyler başkalarına dokunmaz. Ama insanlar bu gece filmden ayrılsalar bile, umrumda değil. Bayıldım. Başkasının söylediklerine bağlı olarak bu değişmeyecektir. Soru şu: “Bu beni hareket ettirdi mi? Bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum?” Ve kişisel olarak benim için önemli olan her kategoride, bu film zaten bir başarılı.

Kulağa çok güvenli geliyor! Özellikle Hollywood'da çalışın. Her zaman böyle hissettin mi?

Affle
Hayır, ve gelebileceğim benim için çok mantıklı bir yerdi. Eskiden: “Ona geldiğimde ya da oraya vardığımda iyi hissediyorum – o zaman bir değer hissi hissedeceğim.” Ama gerçek şu ki, daha iyi hissetmedikleri başarının bu özelliklerinden bazılarını deneyimleyecek kadar şanslıydılar. Değil. Ne yaptığınızı gerçekten iyi hissetmiyorsanız, anlamsızdır.

Ve bunu daha önemli hale getirdiğim zaman, diğer insanların düşündüğü şeydir – örneğin, metriğe bakılmaksızın konsey domateslerinin tahsis edilmesi için belirli bir nakit seviyesine ulaşan veya tanınır – kendi otoritem ve hikaye anlatımının hassasiyeti var. Evet, herkes her şeyi sevmeyecek ve bir şeylerle dalga geçen popüler bir spor var – bu onu oraya götürebileceğimiz pazarlık. Kendi sağlığınızı ve bütünlüğünüzü sanatsal olarak elde etmek için kendi standartlarınız olmalıdır. Bu yere geldiğimde çok daha rahat ve rahat hissettim.

İlk film dokuz yıl önce Warner Bros'tan geldi. Devam filmi Amazon MGM Studios tarafından yayınlandı. Oraya gitmek için gezi neydi?

Affle
Birkaç farklı şey vardı. Warner Bros. televizyon versiyonlarını keşfetti, bu da televizyon henüz tamamlanmadığı için yararlanmanın daha değerli bir yolu. Bunu Bradley ile yaptın [Cooper] “Sınırsız” filmi. “Hey, bu başarılıydı. Uzun süre parçalayabiliriz.”