Nilüfer Belediyesi Bu Yıl Metaverse ve NFT Eğitimi Verecek

Shib

Global Mod
Global Mod
Nilüfer Belediyesi Bu Yıl Metaverse ve NFT Eğitimi Verecek Nilüfer İnovasyon Merkezi’ne bağlı Atölye Nilüfer Kodlama ve Marifet Atölyeleri’nde çocuklar teknoloji konusunda eğitim alıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Nilüfer Belediyesi tarafınca hayata geçirilen Nilüfer İnavosyan Merkezi’ne bağlı Atölye Nilüfer Kodlama ve Marifet Atölyeleri şimdiye kadar biroldukça çocuğa farklı alanlarda eğitimler verdi. Bu yılki eğitimlere metaverse ve NFT eğitimleri de eklendi.

Metaverse Temelleri E-Ticaret ve NFT Eğitimleri Verilecek

2022 yılında da istikametini dijital dünyaya çeviren merkez, bu husus hakkında kapasite ve farkındalık artırıcı eğitimler vermeye devam edecek. Bu yıl Metaverse Temelleri E-Ticaret, NFT Eğitimi (Değiştirilemez Belirteçler) eğitimleri vermeyi planlıyor.

Atölye Nilüfer Fethiye’de kurslarını muvaffakiyet ile tamamlayan kursiyerlere Nilüfer Belediye Lideri Turgay Fazilet evraklarını takdim etti. Lider Fazilet yaptığı konuşmada şunları söylemiş oldu;

“Bugün izlediğimiz tabloda daha sonra bakıyorum bizim kuşak nitekim değişen teknolojinin bu kadar süratle ilerlemesine fazlaca fazla ayak uyduramamış. Görüyorum ki inanılmaz şeyler oluyor. Bizim vaktimizde internete erişim konusu bile büyük bir olaydı. Artık çocuklara baktığımız vakit metaverse’te bir seyahat etmeyi ve onun üzerinde hayal dünyası içerisinde seyahat etmeyi hedefliyorlar. Bu inanılmaz bir gelişme ötürüsıyla biz bu işe başlarken ‘Yeni kuşak Nilüfer’ diye başladık ve gençlerimizi, çocuklarımızı teknolojiyle buluşturmak için efor sarf ettik.”