Moda? Roketler? Yatlar? Bir Trump müttefiki Kennedy Merkezi için fikirler var

Hasan

Global Mod
Global Mod
İşadamı Paolo Zampolli, onlarca yıldır bir arkadaş Donald J. Trump. Doksanlı yıllarda, Bay Zampolli bir model ajansına başkanlık ettiğinde, Bay Trump için eşleştirici oynadı ve onu gelecekteki eşi Melania'nın bir partisinde sundu.

Şimdi 55 yaşındaki Bay Zampolli, Bay Trump başka bir şekilde yardımcı oluyor: John F. Kennedy Washington'daki Sahne Sanatları Merkezi.

Bay Zampolli, Bay Trump'ın ilk döneminin sonunda atadığından beri merkezin yönetim kurulunda çalıştı. Ancak Bay Trump, ikinci dönemine tarihsel çapraz taraf kurumunun etkileyici devralmasıyla başladığından beri işler hızla değişti, tüm teklifleri tahtasına ateşledi ve kendini başkan olarak seçti.

Tam olarak her şeyin anlamı hala odakta. Birkaç sanatçı orada görünüşleri iptal etti ve müzikal “Hamilton” gelecek yıl orada planlanan bir turu tüketti. Bay Trump'ın yeni başkan olarak adlandırdığı Richard Grenell, yakın zamanda merkezin “Noel için Mesih'in doğumunun büyük, büyük bir kutlaması” planladığını söyledi.

Bay Trump'ın dikkatini paylaşan Bay Zampolli'nin kendi fikirleri var. Sanat Merkezi'nin Elon Musk, Valentino'dan Modernos'un yardımıyla uzaya başlamasını ve Potomac'ta bir marina ve bir Cipriani restoranı açmasını istiyor.

Son zamanlarda bir röportajda, bir zamanlar Dominika Birleşmiş Milletler büyükelçisi olarak görev yapan Bay Trump'ın özel bir temsilcisi Bay Zampolli, “Kennedy Merkezi'ni hedefi haline getirmeliyiz” dedi. “Tüm zamanların en büyük potansiyeli var.”

Konuşma uzunluk ve netlik için işlendi ve sıkıştırıldı.

Kennedy Center'ın bir revizyondan kaynaklandığını iddia ettiniz.

Saks Beşinci Caddesine gittiğinizde, odanın her santrat ayağını her santimetre en üst düzeye çıkarmaya çalışın. Bankalanabilir bir iş olmalı ve biz de.

Merkezin amacı daha fazla para ve insan getirmektir. Ancak Kennedy Merkezi gerçek bir hedef değil. İnsanlar: “Hey, bu gece nereye gidiyoruz?” Dediğinde, Kennedy Merkezi'ni düşünmüyorsunuz. Geldiğim tüm fikirler onu bir hedef nokta yapmakla ilgilidir.

Fikirleriniz neler?

Jacqueline Kennedy'nin onuruna dünyanın en iyi tasarımcısı Valentino ile bir defile olabilir. Bu çok göz alıcı olurdu. Bilet başına 200 $ ödeyen ve insanlar gidecek ve merkez para kazanacak bir gala için birkaç bin kişi kurabilirsiniz.

Abu Dabi'deki Louvre gibi Avrupa, Asya ve Orta Doğu'daki Kennedy Merkezi'nin adını belirleyebiliriz. Bu kazançlı olurdu.

Bir marina inşa edebilirsiniz. Harika olacağına ikna oldum. Kennedy Center'a erişmek çok zor. Küçük bir marina kullandınız ve hafta sonu oraya gidiyorsunuz – orada yat parkları. Güzel bir restorana gidiyorsun. Güzel bir deneyim olacak.

Ayrıca Uluslararası Uzay İstasyonu'na sanat göndermenizi önerdiniz. Bu nasıl çalışır? Üstatlardan klasik gönderir misiniz?

Hayır, hayır, hayır, hayır, hayır, hayır, hayır, hayır, hayır. Michaelangelo'yu uzaya göndermeyeceğiz. Picasso'yu uzaya göndermeyeceğiz. Ancak yaşayan bir sanatçı üç sanat eseri yapabilir. Biri, para toplamak için para müzayede parasına ve dolaşmak için birine gönderilebilen biri. Wall Street'ten Bull'un minyatürünü hayal edin-4 inçlik ISS

Fikirleriniz hakkında şüpheci olanlar hakkında ne diyorsunuz?

Sanatın yönünü değiştirmiyorum. Moda şovu ile, örneğin, kalıcı bir defile değil, kalıcı bir sergi değil. “Ah, çılgın adam model getirmek istiyor.” HAYIR. Eşsiz bir gala yemeği ve eşsiz bir defile hakkında.

Başkan Trump, Kennedy Center'ı da “sıcak” yapmak istediğini söyledi. Bu ne anlama gelir?

Kennedy Center'dan kaç kişinin hiçbir fikri olmadığı veya oraya nasıl ulaşılacağı şok edici. Milan'daki herkes La Scala'yı biliyor. Bazı insanlar Kennedy Center'ın nerede olduğunu bile bilmiyor.

Felsefe sanatta “Amerika'yı yeniden harika kılar” nasıl?

Maga hareketinin kültürle bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum. Maga ile seçimi kazandı. Ancak Kennedy Center'da seçim kampanyasını kazanmadı.

Bazı insanlar, cumhurbaşkanının merkeze kadar kendi kültürel zevkini dayatmaya veya onu destekleyen sanatçıları göstermeye çalışabileceğini önerdi. Onunla vizyonu hakkında konuştun mu?

Yapmıyorum. Ancak Başkan, buna Kennedy Sahne Sanatları Merkezi olarak adlandırıldığını anlıyor. Sanat ve spor politik olmamalı.

Başkan eleştirdi

Merkez federal otorite arasında yer alıyor ve bazı eski yönetim kurulu üyelerinin vizyonu cumhurbaşkanınınkine karar vermedi. Etrafındaki insanların tamamen görüşlerine aykırı olacağını hissetti. Onları kovma hakkına sahipti.

Kennedy Center'ın yıllarca geleneksel bir geleneği vardı, burada Cumhuriyetçiler ve Demokratlar yönetim kurulunda birlikte çalıştılar.

Eski sistemde herhangi bir iyileştirme alamadık. Başkan şimdi dahil olursa, merkezin sınırsız potansiyeli vardır. Bu bürokrasiyi azaltacaktır. Şu anda yönetim kurulunda cumhurbaşkanına çok yakın insanlar var. Sorunları doğrudan O'na yükseltebileceksiniz.

Merkezin gelecekte para toplama yeteneğinden emin misiniz? Başkan CEO'su, yıllar boyunca 100 milyon ABD dolarını aşan ve diğer bağışçıları destekleyen finansör David Rubenstein'ı görevden aldı.

David'in iş başarısına, cazibesine ve merkeze karşı cömertliğine hayranım. Eminim bağış için ayağa kalkmak isteyen çok, çok, çok zengin insan var. Ama benim için bir işadamı olarak, bankacılık bir işletmeye sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu görüyorum. Onlarla daha fazla insan getiriyorlar, daha iyi bir restoran var, daha iyi bir yerleri var ve daha fazla para kazanıyorlar. İnsanlardan sadece Kennedy Center olarak adlandırıldığı için bağış yapmalarını istememeliyiz. Eğer dünyanın en sıcak yeri yaparsanız, ziyaretçileri ikiye katlayın ve dışarıda çizgiler var.

Merkezde ünlü Ulusal Senfoni Orkestrası ve Washington Ulusal Operası bulunmaktadır. Bu kurumlar Bay Trump altında hayatta kalacak mı?

Yüzde yüz. Bir orkestra ve opera şirketine sahip olmak, böyle bir merkezin temel değerlerinden biridir. Tüm dünyada böyle bir şey var.

Son birkaç hafta içinde, birkaç üst sınıf sanatçısı, son haftalarda Bay Trump'ın eylemlerine karşı protestodan Kennedy Center'dan çekildi. Son zamanlarda “Hamilton” yapımcıları iptal edilmiş Orada bir koşu. Merkezin yıldız kiralamak için sorunları olduğundan endişeleniyor musunuz?

Konuşma özgürlüğüne ve barışçıl protestolara saygı duyuyorum. Ama eğer bu sanatçılar orada çalışmak istemiyorlarsa endişelenmeyin. Orada çalışmak isteyen yüzler daha olacak. Bin kişi orada çalışmak istiyor.