Madonna ve Elton John onlarca yıl süren kan davalarını bitiriyor

Hasan

Global Mod
Global Mod
Kendrick Lamar ve Drake. Taylor Swift ve Kanye West. Oasis'ten Liam ve Noel Gallagher.

Elton John ve Madonna?

Ünlüler kan davalarında, bu iki müzik endüstrisi arasındaki titanlar özellikle yüksek değil. Aslında, onlarca yıl önce çözülmemiş bir anlaşmazlık yaşadıklarını unuturlarsa unutulurlardı.

Bu haftasonuna kadar, yani kendilerini “Saturday Night Live” daki perde arkasında yaptıkları zaman. İkili sosyal medyada uzlaşmayı duyurdu.

“Sonunda balta gömdük !!!” Madonna Pazartesi günü iki müzisyenin bir fotoğrafı tarafından birbirlerine eşlik eden uzun bir Instagram yazısında yazdı.

Affetme anını anlattı ve John'un Brandi Carlile ile birlikte “Saturday Night Live” da müzikal konuk olması gerektiğini ve sahnenin arkasında onunla yüzleşmeye karar verdiğini buldu.

“Onunla tanıştığımda, ağzından çıkan ilk şey” beni affetti “ve aramızdaki duvar düştü.” Birkaç dakika içinde sarıldı, sarıldı.

“Bana ve büyük ağzımı verdiğin için teşekkür ederim,” diye yazdı John yazısının cevaplarına yazdı: “Söylediklerimle gurur duymuyorum.”

Aynı fotoğrafı Instagram hikayesinde “Bir Şifa Anı” başlığı ile yayınladı.

İhale anı hayranların kalplerini ısıttı – ve bazılarının diyelim: “Bana bunun ne hakkında olduğunu hatırlıyor musun?”

İkisi anlaşmazlıklarının ayrıntıları konusunda belirsizdi. Madonna sadece şöyle dedi: “On yıllar boyunca, çok hayran olduğum birinin, bir sanatçı olarak bana karşı sevmediğini bilmek acı çekiyor.”

Keskinlik, John'un Madonna hakkında bir dizi eleştirel yorum yaptığı 2000'li yılların başında başladı. 2002'de aynı adı taşıyan James Bond filmi için başlık şarkısı olan “Diğer Gün” adını verdi.

Q Ödülleri'nde, artık var olmayan İngiliz Müzik Ödülleri, 2004'te klasik şarkı yazarı Price'ı üstlendiğinde, Madonna'nın en iyi canlı harekete aday gösterilmesini sorguladı: “Dudak senkronizasyonu ne kadar süredir yaşıyor?” Madonna temsilcisi o zaman dudak -synchronize olmadığını söyledi.

İkisi 2012'de Altın Küre'deki en iyi orijinal şarkı için savaştığında, John Madonna'nın onu yenme şansı olmadığını söyledi. Kazandıktan sonra önümüzdeki birkaç yıl içinde onunla konuşmaya devam edeceğini umuyordu.

Bu yıl John, Avustralyalı bir muhabire Madonna'nın kariyerinin bittiğini ve onu “kabus” olarak nitelendirdiğini söyledi.

O zamanlar ve bu hafta sonu arasında neyin değiştiği belli değil. Ancak Pazartesi günü yaptığı görevde Madonna, bir müzik ortaklığının eserlerde olabileceğini öne sürdü.

John ona onun için bir şarkı yazdığını ve birlikte çalışmak istediğini söyledi.