Lincoln Center, Hearst Chief’i yönetim kurulu başkanı olarak seçti

Hasan

Global Mod
Global Mod
Lincoln Center önümüzdeki yıllarda bir dizi zorlukla karşı karşıya kalacak: pandemiden kurtulmak, yeni izleyicilere ulaşmak ve kampüsünü halk için daha hoş hale getirmek.

Şimdi, bu önceliklerin ele alınmasına yardımcı olacak yeni bir yönetim kurulu başkanı olacak: Hearst’ün başkanı ve genel müdürü Steven R. Swartz, merkezin Perşembe günü duyurduğu ve Haziran ayında uzun süredir başkan olan Katherine G. Farley’in yerini alacak.

2012’den beri Lincoln Center yönetim kurulunda görev yapan Swartz, bir röportajda, merkezin cazibesini klasik müzik ve balenin ötesine taşımak için çalışan Farley ve merkezin başkanı ve CEO’su Henry Timms’in vizyonunu sürdüreceğini söyledi. hip-hop, şiir ve şarkı yazarlığı gibi türler.

“Kampüsümüzü ve programımızı açık, erişilebilir ve kapsayıcı hale getirme konusunda gerçekten harika bir iş çıkardık” dedi. “Sadece devam etmek istiyoruz”

2010 yılında yönetim kurulu başkanı olan Farley, bir yıl ve bir yıl sonra geçen sonbaharda yeniden açılan New York Filarmoni Orkestrası’nın evi David Geffen Hall’un 550 milyon dolarlık yenileme çalışmasının ardından bir röportajda değişiklik zamanının geldiğini düşündüğünü söyledi. programın yarısı ilerisinde.

Farley, yıllarca zayıflamış bir proje olan yenilemenin arkasındaki kilit güçtü ve New York Filarmoni’nin Başkanı ve CEO’su Deborah Borda ve Filarmoni’nin Yönetim Kurulu Başkanları Peter W. May ve Oscar L. Tang, yenilemeyi başlatmak için 2015 yılında eğlence kralı Geffen’den 100 milyon dolarlık bir hediye aldı. (Ülkenin en büyük gösteri sanatları kompleksi olan Lincoln Center, salonun sahibidir ve Filarmoni’nin kiracısıdır.)

Farley, “Salon bitti, tüm para toplandı, bütçemiz dengelendi” dedi. “Bastonu devretmek için doğru zamanmış gibi görünüyordu.”

Görev süresi boyunca, Lincoln Center’ın liderlik saflarına daha fazla ırk ve cinsiyet çeşitliliği getirmek için çalıştı ve kampüs çapında yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir boru hattı oluşturmak için bir maaş yaratılmasına yardımcı oldu.

Ayrıca, merkezin liderlik değişiklikleri ve mali sıkıntılardan muzdarip olduğu 2010’ların ortalarındaki çalkantılı bir dönem de dahil olmak üzere görev süresi boyunca eleştirilere maruz kaldı.

Swartz, görev süresini “olağanüstü bir sandalye” olarak tanımlayarak Farley’i övdü. Yönetim kurulunda kalır.

Merkezin liderliğinde olabildiğince geniş bir kitleye ulaşmaya çalışacağını söyledi.

“Şu anda şehir pandemiden kurtulmaya çalışırken, sanatın bize umut ve ilham verdiğine inanıyorum ve şehrin her kesiminden, her kesimden insanlar için çok ihtiyaç duyulan eğlenceyi sağlıyorlar.”