Kurulu, jöle rulounun uyuşturucu ve yırtıcı suçlar için affedilmesi gerektiğini söylüyor

Hasan

Global Mod
Global Mod
Ülke müziğinin en iyi isimlerinden biri olan Jelly Roll, Salı günü oybirliğiyle tanımlanan Tennessee şartlı kurulu, önceki yırtıcı ve uyuşturucu sahipliği değerlendirmeleri için affedilecekti.

Karar şimdi Vali Bill Lee ile yatıyor.

Gerçek adı Jason Deford'u olan Tennessee doğumlu Jelly Roll, kariyerine bir rapçi olarak başladı, ancak ülke albümü “Whitsitt Chapel” ve popüler şarkıları “Save Me” ve “Need A Gella” ile önemli oldu. Bu yıl Dört Grammy için Country Müzik Derneği Ödülleri'nde en iyi yeni sanatçı olarak atandı. En son albümü “Beautiful Broken” grafiklerde 1 numaraya ulaştı.

Şarkıcı, soygun ve uyuşturucu bulundurma mahkumları da dahil olmak üzere suç geçmişine açıktı. Kızı doğduğunda gözaltına alındı.

Associated Press, Jelly Roll'un bir evden sonra bir yıl hapse mahk wasm edildiğini ve 2002'de para istediğini bildirdi. Silahsızdı, ancak diğer iki adam silah giydi. Başka bir durumda AP, polis arabasında kokain ve esrar bulduktan sonra Jelly Roll'un sekiz yıllık yargı denetimi cezasına çarptırıldığını bildirdi.

Jelly Roll, Haberler'a, polis çözülmemiş bir kenevir alıntısından sonra onu hapse getirdiğinde 13 yaşında olduğunu söyledi.

“Genç olarak verdiğim kararları kendimi affetmeyi öğreniyorum” dedi. “Sen yanılmışsın ve ben bilen Yanıldılar ve onlara gurur ve heyecan hissi verdim. “

Son yıllarda Jelly Roll, düzeltme bitkilerinde gerçekleştirildi ve Kongre'den önce fentanil krizi üzerine ifade verdi. Geçen yıl Jon Bon Jovi ile yapılan bir röportajda Jelly Roll, yasal sorunları nedeniyle hala ABD dışında meydana gelen sorunları olduğunu söyledi.

“Üzerinde çalışıyoruz,” dedi. “Bence benim lehime çalışacak.”

Tennessee Parole Kurulu oybirliğiyle Nashville şehir merkezinde neredeyse iki saatlik bir toplantı sırasında Salı günü affetmek için oy kullandı. Eski bir kolluk kuvveti olan yedi yönetim kurulu üyesinden biri davadan çekildi.

Jelly Roll temsilcileri ve Bay Lee sözcüsü, yorumlarla ilgili sorulara cevap vermedi. Denetimli serbestlik komitesi sözcüsü, valinin bir kararı duyuracağı bir program olmadığını söyledi.

Cumhuriyetçi Bay Lee, 2019'da valisinden bu yana 90'dan fazla kişiyi affetti ve genellikle Aralık ayında kararlarını açıkladı. Uyuşturucu ile ilgili suçlara ek olarak, kundakçıların affedilmesi, ikinci derece, ikinci derece, iç bedensel zarar, etki altında sürüş, kimlik hırsızlığı ve mağaza hırsızlığı girişiminde bulundu.