Kripto Platformu Vauld Çekim Süreçlerini Duraklattı

Shib

Global Mod
Global Mod
Kripto Platformu Vauld Çekim Süreçlerini Duraklattı Kripto varlık alım satım ve borç verme platformu Vauld, çekim süreçlerini askıya alan son platform oldu.

Hindistan’da faaliyet gösteren Singapur merkezli kripto varlık alım satım ve borç verme platformu Vauld, para çekim süreçlerini duraklattığını duyurdu. Şirket ayrıyeten muhtemel bir bir daha yapılandırma için mali ve yasal danışmanlar da tuttu.

Vauld Celsius, Voyager ve Babel Finance üzere kesimin önde gelen oyuncularının akabinde çekim süreçlerini durduran son platform oldu. CEO Darshan Bathija tarafınca kaleme alınan bir blog yazısında “Tüm para çekme, alım satım ve para yatırma süreçlerini derhal askıya alma konusunda sıkıntı bir karar verildiği” sözleri yer aldı. CEO Vauld’un değişken piyasa, iş ortaklarının mali zorlukları vb. üzere birfazlaca faktör ile gayret ettiğini söylemiş oldu ve ekledi:

”Yönetimimiz, Vauld’un paydaşlarının çıkarlarını en yeterli biçimde koruyacak, mümkün bir daha yapılandırma seçenekleri de dahil olmak üzere tüm muhtemel seçenekleri araştırmak ve tahlil etmek için yeteneklerimizin en uygunuyla mali ve hukuk danışmanlarımızla birlikte çalışmaya büsbütün kararlıdır.”

Milyarder teşebbüsçü ve risk sermayedarı Peter Thiel’in Valar Ventures’ı, Coinbase Ventures ve Pantera Capital üzere yüksek profilli yatırımcılar tarafınca desteklenen Vauld, 27 milyon doları aşkın fon toplamıştı.