Kelsea Ballerini uçuşa hazır

Hasan

Global Mod
Global Mod
“Geçen yıl çok fazla saç kaybettim – sadece stres” dedi. “Küçük filizler halinde yeniden büyüyor. Bütün bir şey.”

Sonra güldü. “Sadece ‘teşekkür ederim’ diyebilirdim.”

Ballerini, oldukça dindar bir evde tek çocuk olarak Knoxville, Tennessee’de büyüdü; ara sıra hizmette şarkı söylemeyi yönetti. Ritmik duyarlılığı erkenden belliydi: Annesi ona, bebekken bile müziğe o kadar hevesle atladığını ve mama sandalyesini odanın diğer ucuna fırlattığını söyledi. Evde müzik seti Top 40’a (annesi sayesinde) ve klasik şarkıcılara (babası için) ayarlandı.

Ballerini, “Ne zaman Bolognese kokusu alsam, Tony Bennett’i duyuyorum,” dedi Ballerini, “çünkü babam harika bir İtalyan yemeği yaptı ve yemek evin her yerinde yankılandı.”

Ebeveynleri, o 12 yaşındayken ayrıldı – boşanmasıyla ilgili kötü sözler söylerdi, dedi, ama şimdi kendisi de bir tane yaşadığı için, “Ona çok daha fazla merhamet ediyorum” – ve şarkı yazarlığına sığındı. “Hayatımdaki en gerçek aşk bu” dedi.

2008’de bir okul silahlı saldırısında bir sınıf arkadaşının ölümüne tanık olması, daha fazla travmanın üstesinden gelmesine yardımcı oldu. Bu noktada şan derslerine başlamış ve gitarı eline almıştır. İlk orijinal şarkısını bir lise konserinde sahnede seslendirdi; O ve annesi, o 15 yaşındayken Nashville’e taşındı. “Sadece çok aptalca bir bilgim vardı,” İçeri girmenin yolunu bulacağını söyledi.

Günlerini tur belgeselleri ve CMT müzik video jeneriklerini inceleyerek, “kimin nerede çalıştığını, neyin Sony olduğunu ve kimin Hillary Lindsey olduğunu”, liste başı şarkı yazarı olduğunu öğrenmek için çevrimiçi isimleri araştırarak geçirdi. 19 yaşında bağımsız plak şirketi Black River Entertainment’ta söz yazarı olarak sözleşme imzaladı ve bugün hala burada yaşıyor. Dört yıl içinde Grammy adayı oldu.