Katil Mike Grammy'deki tutuklanmasını 'hız tümseği' olarak nitelendirdi

Hasan

Global Mod
Global Mod
Polisin Grammy Ödülleri gecesi fiziksel bir kavgaya karıştığını söylemesinin ardından Los Angeles'ta polis nezaretinden serbest bırakıldıktan saatler sonra rapçi Killer Mike, Pazartesi sabahı bir radyo röportajında tutuklamanın sadece muzaffer bir gecede meydana gelen bir olay olduğunu söyledi. burada üç Grammy kazandı.

Rapçi, Atlanta merkezli Big Tigger Morning Show'un sunucularına, ödül töreninden sonra Los Angeles'taki son partisinden yeni ayrıldığını söyleyerek, “Bir hız tümseğine çarptık ve sonra partiye geri dönüyoruz dostum” dedi. .

Pazar gecesi “Michael” en iyi rap albümü ödülünü alırken, “Scientists & Engineers” adlı şarkısı da en iyi rap şarkısı ve en iyi rap performansı ödüllerini evine götürdü. Karşılaştığı adaylar arasında Drake, Travis Scott, Doja Cat ve Nicki Minaj gibi günümüzün en popüler ve ünlü rapçileri vardı. Üretken bir rapçi, 2003 yılında Outkast'la birlikte yaptığı “The Whole World” şarkısıyla ilk Grammy'sini kazandı; bu, Killer Mike'ın solo sanatçı olarak aldığı ilk Grammy ödülleriydi.

Tutuklamanın ayrıntıları Pazar günü belirsizliğini korudu. Los Angeles Polis Departmanı bir açıklamada söyledi ödül töreninin yapıldığı yer olan Crypto.com Arena'da yaşanan bir tartışmanın ardından saldırıyla suçlandığını ve serbest bırakıldığını, ancak ayrıntı vermeyi reddettiğini; Mahkeme tarihi Şubat ayı sonu olarak planlanıyor. Rapçinin asıl adı Michael Render olan temsilcisi yorum taleplerine yanıt vermedi ve Grammy'ler sorularını polise yöneltti.

Atlanta Journal-Constitution, Katil Mike'ın Pazar gecesi tutuklanması sırasında bir kısa mesaj göndererek bu karşılaşmanın sorumlusunun “aşırı güvenlik” olduğunu bildirdi.

Rapçinin polislik ile incelikli bir ilişkisi var: Geçmişte kolluk kuvvetlerini eleştirdi, polis şiddeti hakkında rap yaptı ve polislik konusunda sistematik değişiklikler yapılmasını savundu. Ayrıca 2020'deki bir basın toplantısında Atlanta belediye başkanı ve polis şefinin yanında durarak ve protestocuları “kendi evlerini yakmamaya” çağırırken kendisini bir Atlanta polis memurunun oğlu olarak tanımlayarak zaman zaman polisi savundu. George Floyd'un öldürülmesinin ardından.

Pazartesi günü, radyo muhabirleri defalarca Katil Mike'ın bu dramatik anı anlatmasını sağlamaya çalıştı. videoya çekildiOn yıldan uzun bir süre sonra ilk solo albümü olan “Michael” albümündeki zaferlerini kutlamak için sahneye çıktıktan kısa bir süre sonra arenada kelepçeli olarak gezdirildi.

Programın sunucusu Darian Morgan olayla ilgili soru sorduğunda rapçi Pazar günkü Grammy'lerin en çok konuşulan anlarından birini atlattı.

Rapçi, “Bütün gece parti yaptık” diye yanıtladı. “Hiçbir şey olmadı dostum. Ama biz kazananız. Bu kadar.”

Morgan ayrıntılar için ona baskı yaptı ve Katil Mike sanki önemli hiçbir şey olmamış gibi geceyi anlatırken güldü. Morgan, Katil Mike'ın konuyu nazikçe değiştirmesini sağlayarak, “Gittiğini gördüm ve geri döndüğünü duydum,” diye ısrar etti. “İyi görünmedim mi? Tazeydim.

Ardından programın yardımcı sunucusu Jazzy McBee, tutuklamanın büyük Grammy gecesini gölgede bırakıp bırakmadığını sorarak başka bir girişimde bulundu.

Rapçi, “Asıl soruya dönüyoruz: Bunu nasıl yaptı?” dedi. “Üç Grammy, oyunda 30 yıl, 48 yaşında. O şeydeki herkesi yen, dostum. En iyinin en iyisini yendi.”

Ben Sisario raporlamaya katkıda bulunmuştur.