John McAfee’nin Eski Kız Arkadaşı, McAfee’nin Hayatta Olduğunu Argüman Etti

Shib

Global Mod
Global Mod
John McAfee’nin Eski Kız Arkadaşı, McAfee’nin Hayatta Olduğunu Argüman Etti Antivirüs devi McAfee’nin kurucusu ve bununla birlikte kripto savunucusu John McAfee’nin hayatta olduğu tez edildi.

John McAfee’nin eski kız arkadaşı, McAfee’nin İspanya’da bir hapishanede intihar ettiği haberlerinin palavra olduğunu ve McAfee’nin hayatta olduğunu tabir etti. Ona bakılırsa McAfee, Teksas’ta yaşıyor.

New York Post’un haberine göre McAfee’nin eski kız arkadaşı Samantha Herrera, açıklamayı Netflix’in “Running With the Devil: The Wild World of John McAfee” isimli belgeselinde yaptı.

Herrera’nın açıklamasına göre vergi kaçakçılığıyla suçlanan McAfee, İspanya’da mevt numarası yaptı:

“Söylemeli miyim bilmiyorum lakin iki hafta evvel Teksas’tan bir telefon aldım. “Benim John. İnsanlara ölüymüşüm üzere davranmaları için para ödedim lakin ölmedim” dedi”

Herrera ayrıyeten McAfee’ye göre onun hayatta olduğunu sadece üç kişi biliyor. Herrera, McAfee’nin kendisiyle kaçmasını istediğini de sav etti.

John McAfee Suçlamalarla Karşı Karşıya Kaldı

Savcılar, McAfee’yi kripto yatırımcıların dolandırmakla ve pump-and-dump yapmakla suçladı. Dolandırıcıların projeyi tanıtmak için McAfee’nin Twitter hesabını kullandığı sav edildi.

Adalet Bakanlığı, McAfee’nin sahtekarlık yaparak iki milyon doların üzerinde gelir elde ettiğini tez etti.

McAfee, ölümündilk evvel meyyit bulunduğu takdirde intihar etmiş olmayacağını tabir etmişti.

McAfee’nin vefatının akabinde cesedi hala İspanya’dan alınmış değil. Vücudu hala bir İspanyol morgunda bulunuyor ve dava devam ediyor.