Jessie Ware, ‘Beverly Hills’in gerçek ev kadınlarına’ odaklanıyor

Hasan

Global Mod
Global Mod
5

matineler

Jamie Lee Curtis her şeyi, Coldplay neden matine yapmıyor? Ona tamamen katılıyorum. Görünüşe göre, Little Mix her zaman matine yapmış. Onlara büyük saygı. Akşam 9’da sahneye çıkma fikri, genellikle pijamalarımla Real Housewives falan izlerken bazen beni korkutuyor. Bir öğle yemeğine matine diyebilir misin? Gün içinde olan her şey. O zaman onu sindirmek, anlamak ve tadını çıkarmak için zamanın olur. Ama aynı zamanda sekiz saatlik uyku zamanı.

6

El yazısı mektuplar

Yeterince yapmıyorum ama onu çok takdir ediyorum. Ve el yazısı kartlar. E-postalar, aştım, böyle çalıştığımızı biliyorum. Metin mesajları, anlıyorum. Ama elle yazılmış bir mektuptan daha düşünceli bir şey yoktur. Sanırım Reese Witherspoon’un bunu yaptığını okumuştum ama her yıl çocuklarıma mektup yazıyorum. Her birinin kendi kitabı var ve onlara bir mektup yazıyorum, esas olarak o yıl neler yaptıklarını hatırlayabileyim. Çünkü bana 21’i sevip sevmediklerini soracaklarını biliyorum ve ben de ilk sözünün ne olduğunu bilmiyorum diyeceğim.

7

müzikaller

Orası şarkı söylemeye başladığım yer. Bu, müzik yapma biçimim hakkında bana gerçekten ilham veren bir şey – bu gerçeklerden kaçış fikri ve duyguyla birleşen melodram fikri. Bir nevi canlandırıcı olabileceği için bu fantezi yönünü seviyorum. Müzikal tiyatrodan nefret ettiğini söylersen arkadaşlığımızı sorgularım çünkü yeterince müzikal tiyatro görmediğini düşünüyorum.

8.

“Hainler”

İngiliz dizisinin ilk sezonundan bahsediyorum. Üniversitede herhangi biri, katilin kim olduğunu söylemeniz gereken ve siz öyle bakarken diğer insanları öldürmek zorunda olduğu Mafia adlı bir oyun oynadıysa? Önerme, üniversitede kafayı bulurken bunun televizyon için harika bir format olabileceğini düşünseydik, hepimizin çok zengin olacağıdır.

9

yabancı eczaneler

Ben 20’li yaşlarımdayken, Hindistan’da Valium alabileceğiniz zamanlar vardı. Harika bir zamandı. Ama aynı zamanda ürünler için, özellikle Fransız eczanelerinde, güzellik ürünleri. Demek istediğim, Bioderma artık her yerde ama herkesin moda haftasından bir sürü Bioderma ile döndüğü zamanlar vardı. Yabancı bir eczanenin reyonlarını dolaşmayı ve her türlü böcek ilacı, güneş gözlüğü, sakız almayı seviyorum.

10

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge veya Knockoff

Noel için kocama verdim ama giyiyorum. Aşırı derecede pahalı. Bir gün güzellik uzmanım ağda yapmak için yanıma geldi ve “Çok güzel kokuyorsun!” dedim. “Aman bebeğim, Zara’dan yaptırdım” dedi. Şaka yaptığını sanmıştım. Benim kadar para harcamanıza gerek kalmasın diye Zara sahte yaptı. Tamamen aynı kokuyordu.