Jennifer Lopez ve “Bu Benim… Şimdi”: O Gerçek mi?

Hasan

Global Mod
Global Mod
Bazen bir atılım yapmak kolaydır. Bazen Lopez sizi bu hayata inanmanız için kandırabilir meli İster bir kilometrelik kürkle süslenmiş bir parka başlığı olsun, ister takma adınızın her yeri sahte ihtişamla süslenmiş devasa bir ev olsun. Ama eğer “Bu Benim… Şimdi” dikkate alınacak bir şeyse, bu tek kişilik bir malikanedir. Her zaman kendisi için istediğini bize vermek istedi ama bunu hiçbir zaman ikna edici bir şekilde başaramadı: rahatlık.

Lopez çılgınca istiyor, ihtiyaç duyuyor, özlem duyuyor, özlem duyuyor, arzuluyor, arıyor, özlem duyuyor, arzuluyor, hayal ediyor, umut ediyor, inanıyor, özlem duyuyor, acı çekiyor. Bütün bunlar dansının sert şiddetinde görülebilir; hiçbir şey ona kolay gelmez, hiçbir şey akmaz. Pek çok kırılma ve kırılma var. (Burada dansçının hışırtılı kumaşının sesi bile var.) 30 yıldır orada: salt eğlence yeterli olmayabilir. Lopez her zaman kendini kanıtlamaya hevesli görünüyordu; nadiren bundan zevk alıyor, keyif alıyor ya da tadını çıkarıyordu. Lopez, hit şarkısı “I'm Real”in 23 yıllık remiksinde ikinci kelimeyi mırıldanarak onu bir gerçeğin ifadesinden varoluşsal bir şüphe sorusuna dönüştürüyor.

“Bu Benim… Şimdi” kolaylıkla şimdiki kocası Ben Affleck için sadece bir sevgililer günü kutlaması olarak çerçevelenebilirdi; Albümde bir kişiye yer açılıyor: “Sevgili Ben, Pt. II.” Bunun yerine Affleck, makyaj katmanlarının altında kablolu haber trolü olarak havlarken görülüyor. Lopez burada dev bir kanepede kıvrılıp “The Way We Were”de Barbra Streisand'ın repliklerini söylemek yerine, neden iyi bir romantik dramada onu ya da başka bir yıldızı yanıbaşınızda olmasın? Streisand'ın yürek burkan ciddiyeti Lopez'inki olabilir. Streisand'ın temsil ettiği sanatsal gücü paylaşıyor ancak bu güce karaoke gibi davranmayı seçiyor.

Kendi imajının koruyucusu olarak Lopez için durum böyle olmayabilir. inanmak Rahatlamayı, istikrarı, mutluluğu ve banyoyu hak ediyordu. O sadece burada ifade ettiği şekliyle “huzursuz bir kalbe sahip” bir inek. Çaba göstermesi gerektiğini biliyor. Bu yeni Affleck Dunkin reklamının en ilgi çekici yönü; pekala, bir En etkileyici yönlerden biri, canlandırdığı Bostonlu aptalın kendisini onlar için seçmelere katılırken bulması ve iyi bir müzikal izlenim bırakmak için elinden gelen sevimli derecede garip olanı yapmasıdır. Bu adam Dr'un ne yaptığını biliyor. Joe ve Celebrity Zodiac bilmiyor. Değer ve değerlilik Lopez'in sevgi dili olabilir.

Üzücü haber şu ki This Is Me…Now'daki hiçbir şey bu reklamlar kadar komik ya da komik değil. Bu proje Lopez'i ne dinginliğe ne de hafifliğe yaklaştırmış gibi görünüyor. Daha fazla çaba sarf etmek için bir fırsattır. Yine kendisini ve bir grup kadını gerçek bir aşk fabrikasında çalıştırmıştır ve koşullar tehlikelidir. Lopez, Las Vegas'taki canlı sahnede veya iki yıl önceki romantik komedisi “Marry Me”nin konser sahnelerinde ya da Shakira'yla 2020 Super Bowl devre arası şovunda ne kadar güçlü ve şakacı görünürse görünsün, iş hayatında genellikle güvensiz görünüyor. Ne kadar büyük ya da küçük, sakin ya da ışıltılı olması gerektiği konusunda bölünmüş filmler. Stresli, hatta nevrotik görünüyor. (Aynı zamanda kurgusal benliğini de bir psikiyatristin koltuğuna oturtmuştur.) Canlı bir sanatçıyla arzu doyumsuzdur. Kategori 5 doğanın gücü için para ödüyorsunuz, ancak bir oyuncunun en azından birkaç inandırıcı dinlenme sahnesine ihtiyacı vardır ve beyazperdede nadiren güvenilir bir huzur bulur.