Jacob Elordi tarafından “Saltburn” da kullanılan Jacob Elordi'nin yeni sahibiyle tanışın

Shib

Global Mod
Global Mod
“Saltburn” gören herkes muhtemelen sahneyi hatırlıyor ve iki Oxford öğrencisi üzerinde karanlık çağın kara gerçeğini görmeyen bazıları da hatırlayabilir: Orta menzilli Oliver'ın (Barry Keoghan) rolü, ziyaret ederken, olduğu gibi gözlemlendi, gözlemlendi, gözlemlendi. Badet ve sonra okullar.

Film 2023'ün sonunda yayınlandıktan sonra, sahne büyük ölçüde çevrimiçi olarak yayıldı ve mumlar, kokteyller, tahta bombaları ve binlerce tartışma iş parçacığı için ilham kaynağı oldu.

Ve burada bulunan küvet? Şu anda geçen Eylül ayında 4.375 ABD doları için küvet satın alan 36 House Kyle Harvey'de Massillon, Ohio'da sergileniyor. Bazı akrabaları olan yerel bir otomobil satıcısına sahip olan Bay Harvey, bunu elde etmek için 18 saatlik gidiş -dönüş sürdü.

“Bu bir tarih parçası,” dedi Bay Harvey, bir teklif savaşından sonra savaş savaşını kazandığını da sözlerine ekledi. “Bu küvet günlerce Tikkok'a sahipti.”

Fiber optik küvet, Bay Harvey'in sinemasına gittiği bir odada yer almaktadır. Açık artırmada satın aldığı diğer “Saltburn” anıt eşyaları da, hem kostüm hem de üretim tasarımı için hem ödüller için alınan filmde aktörleri giyen Bay Elordi ve Bay Keoghan ve Ensembles'ın çerçeveli bir fotoğrafı da dahil olmak üzere sergileniyor.

Küvet, drenajın etrafında lekelerle geldi – Saltburn üretim tasarımcısı Suzie Davies, yenilebilir renkle ve ondan kesilen büyük bir dikdörtgenle yapıldığını açıkladı. Bu bölüm, Bay Elordi küvette vurulduktan sonra kaldırıldı, böylece kameralar Bay Keoghan'ı içinde varlık açısından kavrayabildi.

İnsanlar Bay Harvey'e küvetle ne yaptığını sorduğunda, cevabı basitçe: “Sadece ona bakıyorum” dedi. “Şu anda buna bakıyorum. Barry Keoghan oradaydı, benim için çok çılgın. “

Bay Harvey, hazinelerini bir video görüşmesinde gösterdiğinde, “küçük” olan şeyden şikayet ettiğini söyledi. Şimdiye kadar, Bay Harvey, İrlandalı aktörün “Saltburn” da bir parti sahnesinde taşıdığı işlemeli bir kıyafeti uyarlamak için doğru büyüklükteki doğru manken bulmayı başaramamıştı – Bay Harvey'nin 8.125 ABD doları ödediği bir kostüm.

“Ne yapacağımı bilmiyorum,” dedi Bay Harvey. Bay Keoghan – yaklaşık 5 feet 8 inç raporlara göre, Bay Harvey'nin tipik olarak 6 feet olduklarını tespit ettiği birçok mankenden daha kısa. “Ona uygun birini bulma girişimi bir tür acıdır” dedi.

Bay Harvey'in “Saltburn” bölümleri, filmlerden ve televizyon programlarından sahne ve kostümlerden biriktirdiği daha büyük bir koleksiyonun parçasıdır. Yaklaşık 200 parça satın aldığını ve herkes için yaklaşık 70.000 dolar ödediğini tahmin etti. Bir avuç ona binlerce dolara mal olmasına rağmen, çoğu yüzlerce dolar için satın alındı.

Bu, daha önce Netflix belgesel dizisi “Tiger King” dizisi Joe Exotic'e ait düzinelerce giyim; Lady Gaga'nın “House of Gucci” filminde giydiği birkaç kıyafet; Korku filmi “The Black Phone” dan bir maske ve iki kamyonet; “Twisters” dan bir at fragmanı; Ve en sevdiği korku filmlerinden biri olan “Cuma, 13.” den bir lokant işareti.

2017 yılında, New Jersey, Blairstown'da bir müzeye rastladıktan sonra, şehirde dönen “13. Cuma” a dönüştükten sonra bu tür bir efemera toplamaya başladı. adanmıştı. (Müze şimdi kapandı.) Bay Harvey, “Cuma, 13.” senaryosuna ilham verdi. Koleksiyonundaki ilk makaleydi ve bunun için 3.500 dolar ödedi.

Korku filmlerine olan sevgisi, özellikle gençken geri uzanır. “Büyükannem ve ben tarçınlı rulolar yapardım ve korku filmlerine bakmalarını sağlardım,” dedi Bay Harvey. “Bu bizim işimizdi.”

13 yaşındaki kızı Kasey'e sahne ve kostüm tercihini aktardığını söyledi: onu giyim ve antrenör Abby Lee Miller, 2023 de dahil olmak üzere gerçek TV şovu “Dance Moms” dan bazı nesneler almaya ikna etti.

Bay Harvey, en sevdikleri filmlerden nesneler aramak için çevrimiçi forumları, Facebook gruplarını ve açık artırmaları arayan küresel bir tutkulu koleksiyoncu topluluğunun bir parçasıdır. Büyük bilet makalelerinin aksine, reklam, “geçen Aralık ayında 28 milyon dolara satılan Oz Sihirbazı” ya da geçen Mart ayında 718.750 $ karşılığında satılan “Titanic” kapısından yakut terlikleri çekti. İnternet avcılık ve ticareti her zamankinden daha kolay hale getirdi.

“Eski günlerde, 1990'lardan önce, araba gibi bir şey topladıysanız, araba toplantılarıyla, çeşitli kulüplerle karşılaşırsınız,” dedi 71 yaşındaki John Klisavage, kostüm toplayan eski bir tüccar deniz subayı. “Bugün çok daha üretken.”

Havre de Grace, Md. (Sayımı kaybettiğini söyledi). Alımları arasında, toplam 65.000 ABD doları ödediği Aretha Franklin hakkında bir biyografi olan “Dreamgirls” ve “Saygı” daki birkaç Jennifer Hudson kıyafeti yer alıyor.

Bay Harvey, Toplantı'nın bir parça Hollywood talep etmesine izin verdiğini söyledi. Tek bir nesne edinmenin değil, bir film seti için bir iki gün geçirmek olduğunu ekledi.

“Yardım edeceğim bile,” dedi. “Starbucks almam için bana mı ihtiyacın var? Starbucks alacağım. Filmi nasıl yapıldığını filme almak istiyorum. Bu benim hayalim olurdu. “

Tikkok tarafından “Saltburn” i keşfetti ve hemen sevdi. Prop ve kostüm açık artırmasındaki ana aktörlerden biri olan VIP fan müzayedelerinin çevrimiçi satışında hangi sahne ve kostümleri satın almak istediğine karar vermek için filme yaklaşık bir düzine kez baktı.

Küvet viral hale geldiğinde, insanlar ebeveynlerinin sosyal medyada tepkilerinin videolarını yayınladılar. Ancak Bay Harvey, ailesine “Saltburn” gösterdiğinde sınırı çektiğini söyledi.

Harvey, “Neden bu küvetin evimde olduğumu bilmiyorsun,” dedi.