İmkansız görevim Tom Cruise’u bulmak

Shib

Global Mod
Global Mod
“Havaalanına iki milden az uzaklıkta,” dedi. “En büyük evi arayın. Ve yani -” sesi bir fısıltıya dönüştü, “- en büyük.”

“Çok ünlü bir ev” dedi. “Köleliğin kurulmasına karşı çıkış burada başladı.”

Bu özellik benim için daha önceki araştırmalarımdan biliniyordu. Bir zamanlar Başbakan Genç Pitt’e ait olan devasa, tereyağı rengi bir malikaneydi. Car Dealer dergisinde okuduğum en azından 2020 tarihli bir makaleye göre oldukça sessiz görünen kullanılmış bir araba patronuna 2018’de (8,5 milyon sterlin) satıldığı için olası bir gemi seyahatinde ikamet etme yarışının dışında bırakmıştım. içinde rahatça barındırılsın. Ama sadece birkaç kilometre uzaktaydı. Yolculuk yürüyerek bir saatten biraz fazla bir sürede tamamlanabilir.

Tam olarak nasıl, Yine bu kadının özel sahasının kenarına indim, hiçbir fikrim yok. O noktaya kadar olan sefer, beni tamamen yeni alanlara götürmüş gibiydi. Aniden patikanın yoğun bir ormana dönüştüğünü fark ettim. Bu kadının tarlasına girdiğimde tıpkı dün gibi, diye düşündüm, sonra baktım ve uzaktan evini gördüm.

Panikledim. Bir porsuğu korkuttum – aynı şey bebeğim! – ve ormanın içinden rastgele seçilen yeni bir yöne doğru olabildiğince hızlı koştum. Bu beni daha önce bilinmeyen geniş bir alana getirdi. Önceki tüm yollarda, güçlü bir şekilde büyüyen inek maydanozu, yaklaşık bir incik yüksekliğine kadar ince saplar üzerinde duruyordu. Burada, düşmüş yoldaşlar ayak bileklerimi kavrarken, dimdik sürüleri omuzlarımı sıyırdı. Ensemdeki terli saçlarımın altından gerçek bir panik çıktı. İstatistiksel olarak, o alanda ölecek kadar uzun süre kapana kısılıp kalmamın pek olası olmadığına kendimi ikna ettim.

Yine de – onunkine bu kadar yakın, bana izin verilmeyen bu tarlada ölsem bu kadın için doğru olmaz mıydı? Tom Cruise’la karşılaşırsam diye yanımda getirdiğim ses kayıt cihazına, “Bu ona bir ders verir,” dedim. “Onlara haber vermenin bir yolunu bulmalıyım,” diye açıkladım. (Ölümümün.) Umarım bir – gazetede resmimi görürdü! Kayıt cihazına, “Burada ölmenin başka bir güzel yanı da bu olurdu,” dedim. Bu makaleyi pervasızca bana veren – seyahat bütçemi sorumsuzca onaylayan editör için “doğru” olurdu. Muhtemelen hayatını ya da en azından iş hayatını mahvederdi. Tanrım, kovulacak mıydı? En azından, kesinlikle başı belaya girecekti. Onu asla küçük bir İngiliz kasabasına göndermemeliydin.. Patronumuz ona kendini suçlamamasını söyler miydi? Umarım değildir – onun yüzünden öldüm! Elbette ölmek istemiyordum ama eğer öyleyse, en azından sevdiğim şeyi yaparak ölürdüm: haklı olarak insanları suçlu hissettirmek ve başlarını belaya sokmak. Bir mahalleye giden bir tarlanın ortasında toprak bir yola rastladığımı fark ettiğimde, dul kocamın ikinci karısının net bir resmini oluşturamamıştım. Koştum – ve tam yönün kullanılmış araba satıcısının görkemli malikanesi olduğunu görünce şok oldum.