Hangi Oscar küçümsemeleri seni hâlâ sinirlendiriyor? Bilmek istiyoruz.

Shib

Global Mod
Global Mod
Haber'ın film haberlerinden sorumlu film editörü olarak, geçimimi sağlamak için Oscar yarışlarını takip ediyorum, dolayısıyla Greta Gerwig'in “Barbie” filmiyle en iyi yönetmen adaylığına aday olmadığını biliyordum. Ancak, küçümsendiğinde şaşırdım, sonra biraz sinirlendim, sonra düşündükçe gerçekten üzüldüm. Unutulmaz bir yaz şekerlemesine vizyon, sanat ve hem mizah hem de ciddiyet kattı. Akademi bunu nasıl göremez?

Elbette öfkemde yalnız olmadığım ortaya çıktı; Teşekkür ederim Hillary Clinton'a. Tepkiler özellikle abartılı görünse de, gişesinden düşünce parçalarının (suçlu) sayısına kadar “Barbie” hakkındaki her şey de öyleydi. Ve Oscar'ları, yani Super Bowl of Culture'ı da hesaba kattığınızda tepkinin çok büyük olacağı kesin.

Ama gerçek şu ki, bu sadece kısmen “Barbie” ile ilgili. Çoğumuzun performansların ve filmlerin ne olduğu ve Oscar'a layık olmadığı konusunda güçlü fikirleri var. Oscar'lar başarısız olduğunda üzülmeyi seviyoruz. Ve sinema tarihine dönüp baktığımda her şeyin berbat olduğunu görüyorum. Bu yüzden. Birçok. Sadece.

Bu yüzden kendime şunu sordum: Hala hangi küçümsemelere kızgınsın? Bir performans, bir film, bir yönetmen, bir şarkı, bir müzik, aday gösterilmeyen ne varsa olabilir. Aday gösterilen ancak büyük gecede kaybeden biri olabilir. Aşağıdaki formu doldurun; yanıtınızı gelecek bir hikayede yayınlayabiliriz. İletişim bilgilerinizi Times haber odası dışında yayınlamayacağız veya paylaşmayacağız ve öncelikle sizinle iletişime geçmeden gönderinizin herhangi bir bölümünü yayınlamayacağız.