'Gülümseme 2' | Bir sahnenin anatomisi

Shib

Global Mod
Global Mod
“Merhaba, ben Parker Finn. “Smile 2”nin yazarı, yönetmeni ve yapımcılarından biriyim. Bu sahne filmin arka yarısında geçiyor ve Naomi Scott'ın canlandırdığı pop yıldızı Skye Riley karakteriyle karşı karşıyayız. Filmin ana karakteridir. Ve paranoyasının doruğa ulaştığı bu sahneye atlıyoruz. Bu sahnede Skye, gülümseyen insanlardan oluşan bir grupla tanışıyor. Daha önce hiç tam grup yapmamıştık. Bu filmde yapılacak gerçekten heyecan verici yeni bir şeymiş gibi hissettim. İşte o an onu koridorda kovaladıkları an. Prodüksiyon tasarımcım Lester Cohen ve ben bu aynalı koridoru tasarlamıştık çünkü bu dansçı grubunu koridora gönderdikçe göreceğimiz yüz, kol ve uzuv sayısının tüm yansımalardan katlanarak artacağını biliyorduk. Birlikte çalıştığım dansçılar ve koreografım Celia Rowlson-Hall, hem tehditkar bir saldırı hem de dans gibi hissettiren bir şey yaratmak için bu inanılmaz işbirliğiydi. Sahnenin çoğunda bu koreografiyi yapan 14 dansçımız vardı ama aynı zamanda sürekli gülümsemeleri de gerekiyordu. Yani asıl mesele onlara gülümsemeyi nasıl elde edeceklerini değil aynı zamanda tüm bu hareketler boyunca gülümsemeyi nasıl sürdüreceklerini öğretmekti. Ama aynı zamanda Naomi'nin koreografi yapmasına da sahibiz ama bunun koreografi gibi görünmediğinden, sanki aniden saldırıya uğramış ve daha sonra ne olacağını bilmiyormuş gibi görünmediğinden emin oluyoruz.