FTX US, Kullanıcılarına Uyarıda Bulundu

Shib

Global Mod
Global Mod
FTX US, Kullanıcılarına Uyarıda Bulundu FTX US, kullanıcıları birkaç gün arasında alım satım işlevlerinin potansiyel olarak durdurulması konusunda uyardı.

Kripto para borsası FTX’in likidite krizi ve bu haftaki belirsizlik ortasında, kurucu ve CEO Sam Bankman-Fried, FTX US’nin globalden ayrı bir şirket olduğu ve çok iyi çalıştığı konusunda açıklama yapmıştı. Ancak, FTX US şimdi kullanıcıları platforma erişimlerinin yakında sona erebileceği konusunda uyarıyor.

FTX US, Alım Satım İşlemlerini Durdurabilir

FTX US, alım satım işlemlerini birkaç günlüğüne durdurabileceğini deklare etti.

FTX US ticaret sayfasının en üstüne sabitlenen bir mesajda, firma kullanıcıları uyardı. Uyarıda, “Birkaç gün arasında FTX US’de ticaret durdurulabilir. Lütfen kapatmak istediğiniz pozisyonları kapatın. Para çekme işlemleri açık ve açık kalacak. Güncellemeleri elimizde olduğu gibi vereceğiz.” denildi.

FTX US, uluslararası FTX.com ayağından ayrı bir şirket olarak anılsa da şirketler önemli ölçüde iç içe geçmiş durumda. Çekirdek FTX markası, mesela sponsorluk anlaşmalarının bir parçası olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde yaygın olarak kullanılıyor.