“Ben Andy Muschietti ve ‘The Flash’ın yönetmeniyim.” Tamam, bu filmin açılışının bir parçası. Barry Allen’ın çağrıldığı bir sahne. Barry Allen’ı bu filmde büyük Ezra Miller canlandırıyor. Batman’a yardım etmesi gerektiği için Alfred’den Gotham’a gelmesi için bir telefon alır.” “Alfred. bunu duydun Bu benim midem.” “Ve işe geç kaldı. Ve ironik bir şekilde o dünyanın en hızlı adamı, her yere geç kalıyor. Bu, tüm hayranların çok iyi bildiği bir şey. Orijinal senaryoda bir yanardağ sahnesi vardı. Başlamak için daha güçlü bir şeye ihtiyacımız olduğunu düşündüm. Ben de bir grup bebeğin boşluğa atıldığı bu sahneyi buldum. Ve Flash’ın bu konuda bir şeyler yapması gerekiyor. Süper kahramanımızı teste tabi tutmak istedim. Süper güçlerini test etmek ve temelde dünyanın en hızlı adamı olsanız bile aynı anda birden fazla insanı kurtarmanın zor olabileceğini açıklamak istedim. Yani temelde olan şey, öylece düşmeyen dokuz bebeği kurtarmak zorunda olmasıdır. Ama aynı zamanda kahvaltı yapmadığı için kalorisi düşüyor. Böylece her şey hızlanmaya başlar. Elimizdeki diğer anlatı hilesi de bu, temelde olaylara onun bakış açısıyla bakıyoruz. Ve o enerjiyle dolduğunda, her şey zamanında durmuş gibi görünüyor. Ancak aldığı kalori düştüğünde ve elinden gelenin en iyisini yapmak için yeterli yakıtı kalmadığında, işler hızlanmaya başlar. Ve yaptığı şey bu. [BABY CRYING] “Bebeği seçeceğini düşünüyoruz.” [BABY WAILING] “Ve bunun yerine, güçlerini geri kazanmak için yeterli kaloriyi almak amacıyla bir satış makinesini yok ediyor.” [INTENSE MUSIC PLAYING] “Ama kesinlikle süper güçleri olan ama yenilmez olmayan bir süper kahramanı savunmasız hale getiriyor. Ve sadece süper güçlerine değil, zekasına, insani kriterlerine ve muhakemesine de güvenmek zorunda.” [WHOOSHING] [BANGING] “Sahnede Flash’ın canlandırıldığı tüm sahneleri Ezra’nın oynamasını gerçekten istiyordum. Ayrıca dublörlük yapmak için çok istekliydiler. Temel olarak, Ezra’yı olay mahallinde her gördüğünüzde, bu kullanışlı bir andır. Tabii ki, post prodüksiyonda, temel olarak tam CG için gitmeniz gereken çekimin daha muhteşem bir versiyonunu destekleyen bazı kararlar vermeniz gerekir. Ama Barry’yi gördüğünüz sahnelerin çoğunda Ezra bunu sergiliyor, tabii ki dijital set uzantısıyla. Ezra bu hemşirenin kablolarla asılı olduğu bu sahneyi canlandırmak için günlerce kablolarla asılı kaldı. Ve o sahnenin yapımında hiçbir bebek zarar görmedi ve işte oldu.” [BABIES CRYING] [WOMAN SCREAMING]