Film afişlerini müzeye layık hale getiren tasarımcı

Shib

Global Mod
Global Mod
Peki ya Little Miss Sunshine posteri?

LİPPERT
Tüm negatif alan nedeniyle bu cesur ve heyecan verici bir poster. Posterin neredeyse üçte ikisini kullanmamayı ve aile üzerinde baskı oluşturan parlak bir okul otobüsü sarısı yapmayı tercih etti ve hepsi bu koşu sahnesinde bir araya getirildi. Bu şakacılığa sahip. Gariptir, gariptir, beklenmediktir.

BAILIE Fox Searchlight yöneticisi Stephanie Allen, ekibimizi “renkli markalama” olarak adlandırdığı şeyi keşfetmeye yönlendirdi. Bu sezon sarıya sahip olmak istiyordu. Yani Sunshine Yellow bunun bir parçasıydı.

Hangi posterin kullanılacağına kim karar veriyor?

BAILIE
Nihai karar verici benim için bir gizemdir. Bazen bir film yapımcısı, bazen bir pazarlama yöneticisi, bazen başka bir sanatçı, bazen de gerçekten bilemiyorum!

Sergide kişisel favoriniz var mı?

BAILIE
Bir anne olarak bütün çocuklarımı seviyorum. Her posterin kendi aşk, zorluklar, gözyaşları ve zafer hikayesi vardır. İlkini seviyorum, “Dirty Dancing”i bana güven verdiği için, sonuncusunu da hâlâ yetenekli olduğumu kanıtladığı için seviyorum.

Başkası tarafından tasarlanan favori bir film posteriniz var mı?

BAILIE
Pek çok favorim var, “M*A*S*H*”, “Eve Hakkında Her Şey”, “Hasır Köpekler”, “Ölü Adamlar Ekose Giymez”, “Pislik”, “Rosemary'nin Bebeği”, ” Şeytan Çıkarıcı,” “Öfkeli Boğa.” Yarın bana sorarsan farklı bir liste olacak.

Bir serginin odak noktası olmak nasıl bir duygu?

BAILIE
Gerçeküstü bir his veriyor. Pazarlama sürecinde genellikle perde arkasındayım. Angelina'nın serginin küratörlüğünü 80'lerin ortasından günümüzün dijital dönüşümüne kadar geçen film afişleri dönemini vurgulayacak şekilde düzenlemesini seviyorum. Teknolojinin sanat yaratmanın pek çok yolunu nasıl açtığını hayal edebilirsiniz.