Ethereum Bir Kıymet Deposu mu? Kripto Para Analisti Benjamin Cowen, ETH’yi Altınla Kıyasladı

Shib

Global Mod
Global Mod
Ethereum Bir Kıymet Deposu mu? Kripto Para Analisti Benjamin Cowen, ETH’yi Altınla Kıyasladı Tanınan kripto para analisti Benjamin Cowen, önde gelen akıllı kontrat platformunun bir paha deposu olmak için gerekenlere sahip olup olmadığını belirlemek için Ethereum’u (ETH) incelediğini söylemiş oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cowen, kripto kanalı InvestAnswers ile gerçekleşen yeni bir röportajda, biroldukça yatırımcının altını bir bedel saklama aracı olarak görmesine karşın, pahalı metalin son on yılda neredeyse stabil kaldığını vurguladı.

“Değer deposu derken beşerler ne demek istiyor? Tıpkı fiyatta kalmasını ve kıymeti saklamasını mı, yoksa bedelinin artmasını mı istiyorsunuz? Sanırım orada bir kopukluk var… Twitter’da altınla alakalı gördüğümüz şeylerden biri de bu. Bunu seven bir sürü altın yatırımcısı var zira teorik olarak bir kıymet deposu, ancak sorun şu ki on yılda hiç bir şey yapmadı, bu yüzden fiyat 10 yıl evvelkiyle tıpkı olsa da, o kadar kıymetli değil. Enflasyon yüzünden.”

Kripto analisti, ETH’nin kıymeti son 12 ayda yaklaşık 50 kat arttığından, Ethereum’un aslında altından daha yeterli bir bedel deposu olduğunu savunuyor.

“Ethereum’ın Bitcoin üzere vakit içinde yükseleceğini düşünüyorum ve bence ‘değer deposu’ tarifi, yanlışsız bir vakit ufkunuz olduğu sürece geçerlidir. Monoton olarak artar. kimi birtakım düşme esnekliği verirseniz, bunun mantıklı olduğunu düşünüyorum. Bir şeyin yılda 48 kat artarak 100 dolardan 4.800 dolara çıkmasını ve bir cins geri çekilme ve uzun konsolidasyon basamağına sahip olmamasını hakikaten bekleyemezsiniz. Buna müsaade verdiğiniz sürece, birebir anlatıyı sunabileceğinizi düşünüyorum.”