Dünyaca Ünlü Dolandırıcıdan NFT Hamlesi

Shib

Global Mod
Global Mod
Dünyaca Ünlü Dolandırıcıdan NFT Hamlesi Dünyaca ünlü dolandırıcı Anna Sorokin (Anna Delvey olarak da bilinir), NFT dünyasına adım atıyor.

Sorokin, büyüyen hayran topluluğuyla irtibat kurmanın ve kıssasını bir “dolandırıcı” olmadığı tarafında değiştirme teşebbüsünde bulunmanın bir yolu olarak “Anna’yı bir daha Keşfetmek” isimli bir koleksiyonla, NFT dünyasına adım attı. Sorokin şu sözleri kullandı:

“Tüm blok zinciri teknolojisi konusunda fazlaca heyecanlıyım ve NFT’lerim klasik manada NFT değil. Bu NFT’lerin tek emeli benimle şahsi erişim kurmak. Hayranlarımla temas kurmamın bir yolu olarak görüyorum.”

Sorokin’in NFT sahipleri, hapishanede kaldığı müddet boyunca Sorokin’den şahsi eşyalar ve çizimler alacak. Ek olarak, her bir sahibine Sorokin ile teğe bir görüşme hakkı verecek rastgele basılacak 10 NFT olacak ve üç platin baskı NFT sahibi onunla yüz yüze tanışma talihine sahip olacak.

Proje beraberinde Sorokin’in sesini daha yasal bir emel için kullanımının ve göçmenlik sistemine ışık tutmasının bir yolu. Alman vatandaşı olan Rusya doğumlu dolandırıcı, şu anda vize müddetini aştığı için ABD Göçmenlik ve Gümrük Koruma tarafınca gözaltında tutuluyor.