Dr Özgür Ordu Kimdir ?

Emre

New member
Dr. Özgür Ordu Kimdir?

Dr. Özgür Ordu, kardiyoloji alanında uzmanlaşmış bir tıp doktorudur. İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmaktadır. citeturn0search3

Eğitim ve Uzmanlık Alanları

Dr. Özgür Ordu, tıp eğitimini Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2003 yılında tamamlamıştır. Kardiyoloji uzmanlık eğitimini ise 2009 yılında İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlamıştır. citeturn0search0

Kariyer ve Deneyimler

Dr. Özgür Ordu, kariyeri boyunca çeşitli sağlık kurumlarında görev almıştır. 2014 yılından itibaren İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kardiyoloji uzmanı olarak çalışmaktadır. citeturn0search2

Hastalarından Gelen Görüşler

Dr. Özgür Ordu'nun hastaları, onun mesleki yeterliliği ve hasta yaklaşımından övgüyle bahsetmektedir. Bir hasta, doktorun insani yaklaşımı ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde konuyu stabil hale getirdiğini belirtmiştir. citeturn0search2

Dr. Özgür Ordu'nun Çalıştığı Hastane ve İletişim Bilgileri

Dr. Özgür Ordu, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapmaktadır. Hastane, E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir adresinde bulunmaktadır. citeturn0search3

Dr. Özgür Ordu'nun Uzmanlık Alanları Nelerdir?

Dr. Özgür Ordu, kardiyoloji uzmanıdır ve kolesterol, aort hastalıkları, diyabet, koroner kalp hastalığı ve aritmiler gibi alanlarda hizmet vermektedir. citeturn0search2

Dr. Özgür Ordu ile Nasıl İletişime Geçilir?

Dr. Özgür Ordu ile iletişime geçmek için İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurabilir veya hastanenin resmi iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. citeturn0search3

Dr. Özgür Ordu'nun Randevu Süreci Nasıldır?

Dr. Özgür Ordu için randevu almak isteyen hastalar, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden veya ALO 182 hattını arayarak randevu oluşturabilirler. citeturn0search0

Dr. Özgür Ordu'nun Çalışma Saatleri Nelerdir?

Dr. Özgür Ordu'nun çalışma saatleri, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin resmi çalışma saatleriyle uyumludur. Detaylı bilgi için hastanenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. citeturn0search3

Dr. Özgür Ordu'nun Hastalarına Yaklaşımı Nasıldır?

Hastalarından gelen geri bildirimlere göre, Dr. Özgür Ordu, hasta ve hasta yakınlarına karşı hassasiyet göstermekte ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemektedir. citeturn0search2

Dr. Özgür Ordu'nun Akademik Çalışmaları Var Mıdır?

Dr. Özgür Ordu'nun akademik çalışmaları hakkında spesifik bilgilere ulaşmak için ilgili akademik veri tabanlarını veya İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yayınlarını incelemek faydalı olacaktır.

Dr. Özgür Ordu'nun Üye Olduğu Mesleki Kuruluşlar Nelerdir?

Dr. Özgür Ordu'nun üye olduğu mesleki kuruluşlar hakkında bilgi almak için Türkiye Kardiyoloji Derneği gibi ilgili meslek örgütlerinin üye listeleri incelenebilir.

Dr. Özgür Ordu'nun Katıldığı Konferans ve Seminerler Nelerdir?

Dr. Özgür Ordu'nun katıldığı konferans ve seminerler hakkında bilgi edinmek için İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin etkinlik duyuruları veya ilgili tıp kongrelerinin katılımcı listeleri incelenebilir.

Dr. Özgür Ordu'nun Yayınladığı Makaleler Var Mıdır?

Dr. Özgür Ordu'nun yayınladığı makaleler hakkında bilgi almak için PubMed gibi tıbbi yayın veri tabanları veya İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yayın listeleri incelenebilir.

Dr. Özgür Ordu'nun Sosyal Sorumluluk Projeleri Nelerdir?

Dr. Özgür Ordu'nun sosyal sorumluluk projelerine katılımı hakkında bilgi edinmek için hastanenin toplumsal projeleri veya yerel sağlık inisiyatiflerinin duyuruları takip edilebilir.

Dr. Özgür Ordu'nun Medyada Yer Alan Haberleri Var Mıdır?

Dr. Özgür Ordu'nun medyada yer alan haberleri hakkında bilgi almak için ulusal ve yerel haber kaynaklarının arşivleri incelenebilir.

Dr. Özgür Ordu'nun Eğitim Verdiği Kurslar veya Workshoplar Var Mıdır?

Dr. Özgür Ordu'nun eğitim verdiği kurslar veya workshoplar hakkında bilgi edinmek için İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin eğitim duyuruları veya ilgili tıp derneklerinin etkinlik programları incelenebilir.

Dr. Özgür Ordu'nun Aldığı Ödüller ve Başarılar Nelerdir?

Dr. Özgür Ordu'nun aldığı ödüller ve başarılar hakkında bilgi almak için hastanenin duyuruları veya tıp alanındaki ödül veren kuruluşların listeleri incelenebilir.

Dr. Özgür Ordu'nun Yabancı Dil Bilgisi Var Mıdır?

Dr. Özgür Ordu'nun yabancı dil bilgisi hakkında spesifik bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak tıp alanında uluslararası literatürü takip edebilmek için İngilizce bilgisi olması muhtemeldir.

Dr. Özgür Or