Diane Keaton dağınık bir komedi sever

Shib

Global Mod
Global Mod
Diane Keaton’ın yeni favorilerinden biri, tek başına yürüyüşe çıkmak ve terk edilmiş vitrinlerin fotoğraflarını çekmek.

Los Angeles’taki evinden bir telefon görüşmesinde, “Üzüntü görebilirsiniz, ancak sattıklarını satmak için yaptıkları girişimlere de bakabilirsiniz” dedi. “Bir yer tek bir şeye benzeyecek ve bir başkası onun kıyafetleri veya bir tür modası olduğunu söyleyebilir. Benim için büyüleyici.”

Keaton’ın yalnızlığı oyunculukla kesintiye uğrar, bu da ona son filmi Book Club: The Next Chapter da dahil olmak üzere arkadaş edinme ve yeni insanlarla tanışma fırsatları sağlar.

2018 yapımı Kitap Kulübü’nün devamı olan film, Jane Fonda, Candice Bergen ve Mary Steenburgen’in oynadığı Keaton ve arkadaşlarını yeniden bir araya getiriyor. Bu kez İtalya’ya bir gezi için karantinadan çıkıyorlar ve film, Paulo Coelho’nun hazine arayan genç bir çoban ve onun “kişisel efsanesi” hakkındaki en çok satan romanı Simyacı’ya göndermelerle dolu.

Keaton, “Film güzel,” dedi. “Elimden geleni yaptım, bilirsin, biraz.”

77 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu iyi niyet modası, Miley Cyrus ve ekmeği hakkında konuştu. Bunlar röportajdan düzenlenmiş alıntılardır.

1

görsel kitaplar

Resimli kitaplarla dolu bir odam var. Beni duygulandıran bir şekilde dahil oluyorlar. Geçenlerde biri bana Lee Friedlander fotoğraflarından oluşan bu harika kitabı gönderdi, Lee Friedlander Çerçeveli, Joel Coen. Beni sadece dünyanın eskiden nasıl olduğuna, bizim dünyamıza, ülkemize, şehirlerimize ve insanların evlerine geri getiriyor.

2

Moda

Modaya olan ilgim annemden geliyor. Ortaokuldayken veya daha gençken ve insanların kıyafetleri beni tüketirken, daha fazla parası olan ve kıskandığım kıyafetlere sahip olabilen başka kızlar vardı. Annem ve ben Goodwill’e gittik ve eski giysiler aldık – eski bir etek, bir bluz – ve o bundan daha iyi bir versiyonunu yaptı.

3

Sahil

Babam denizi severdi. Deniz kıyısı olan her türlü yeri keşfetmek için bizi sürekli topladı. Neredeyse bir yıldır bir yazlık ev almaya çalışıyorum. Büyük bir sahil evi gibi değil ama herkes evlerine yapışıyor. Sevdiğim Laguna Beach’e giderseniz hiçbir şey satın alamazsınız.

4

Aile

Dün gece bu yemeği çocuklarımla yedim ve hep birlikteydik ve kızımın kocası da oradaydı. Bu fırsata sahip olmam harika. Genç bir yetişkin olarak bile anneme ve babama çok ihtiyacım vardı. Sorunlarım varsa, ikisi de oradaydı. Ben onu sevdim. Hayatımın çok aktif bir parçası oldun.

5

Miley Cyrus ve Ashe

Bunlar, müzik yapan, tanıştığım ve biraz tanıdığım için şanslı olduğum gerçekten ilginç iki genç kadın. Bu iki genç kadını seviyorum çünkü ikisi de benzersiz.

6

benim golden köpeğim

Reggie adında bir golden köpeğim var. Biri onları bana verdi. Reggie bugün kötü bir kızdı. Arka bahçede tüm bitkileri yok etmesine yetecek kadar yerim olduğu için çok şanslıyım. Reg haklı mı? bu köpeği seviyorum Sadece kalbini ve nefesini kesen şeyler var.

7

Ekmeği

Ekmeği severim. Tortilla alıyorum. Sadece ekmeği. İçine bir şeyler atıyorum ve yiyorum ve bayılıyorum. ekmeği severim

8.

komediler

Komedide dramadan daha rahatım. Dağınıklığı ve bir şekilde yolunuza çıkabilmesini ve sonra özgürce oynayabilmenizi seviyorum.

9

sinema

Tiyatroya gitmeyeli uzun zaman oldu ama sinemaya gitmeyi çok seviyorum ve gerçekten ilginçti nasıl dağıldı ama şimdi çok yavaş geri geliyor. Bunu seviyorum. Geri geleceğine sevindim.

10

kolaj duvarım

Dergilerden kesip sakladığım ya da sakladığım resimlerden oluşan kocaman bir duvarım var. Bir Buster Keaton dergisinden kesip aldığım bir resme bakıyorum. Bu harika. Ne güzel bir yüz. Biri, bu adamların tutmaya çalıştıkları ve büyük harflerle ‘Hasarlı’ yazan kocaman bir tabelanın olduğu bir kamyonu gösteriyor. Bunu hayal et.