deVere Group CEO’su, Uzun Vadeli Yatırımcıların Mevcut Şartlardan Faydalandığını söylemiş oldu

Shib

Global Mod
Global Mod
deVere Group CEO’su, Uzun Vadeli Yatırımcıların Mevcut Şartlardan Faydalandığını söylemiş oldu deVere Group CEO’su Nigel Green, uzun vadeli yatırımcıların, piyasadaki oynaklıktan önemli biçimde yararlandığını söylemiş oldu.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli şirketin CEO’su, piyasaların genel durumunda ait açıklamalarda da bulundu.

“Piyasalar, Fed ve Bank of England da dahil olmak üzere büyük merkez bankalarının enflasyonu yenmek için faiz oranlarını artırmaya devam edeceğini düşünüyor. Dünyanın en kuvvetli beş merkez bankası, faiz artırımından vazgeçmeyeceklerini belirtti. 1-2 Kasım’da da 75 baz puanlık artış bekliyoruz”

Green, önümüzdeki periyotta oynaklığın daha da artabileceğini söylemiş oldu.

“Bitcoin ve Ethereum’un borsalarla mevcut korelasyonu göz önüne alındığında, 2022’nin sonuna gelirken kripto piyasasından daha fazla oynaklık bekliyoruz. Lakin önemli yatırımcılar bunu makûs bir şey olarak görmeyecektir. Kurumsal yatırımcılar, rastgele bir pazarda yaşanan türbülansla tıpkı biçimde ele alacaktır.

Dünyanın en uygun yatırımcılarından kimileri, klâsik finansal piyasalarda büyük satın alma fırsatı olarak daima piyasa oynaklığını kullanıyor. Kripto para piyasası da farklı değil. Tesirli ve verimli kullanıldığı takdirde oynaklık, son derece kuvvetli bir yatırım stratejisi olabilir. Bilgili ve uzun vadeli kripto yatırımcıları portföylerini geliştirmek için dijital paraları ucuzdan satın alarak panik yapanlardan yaralanmaya çalışacak”

deVere Group CEO’su, Bitcoin için değerli bir satın alma fırsatı gördüğünü de söylemiş oldu:

“Fed’in sıkılaştırma siyasetine bağlı olarak ABD dolarının devam eden gücü, Bitcoin ve öbür tüm riskli varlıklar tarafınca hissediliyor. Lakin biroldukca önemli kripto yatırımcısı üzere ben de tabandan satın alıyorum. Bu kısa vadeli oynaklığı, uzun vadeli hasılatlar ile kucaklıyorum.

Yaşanan son çalkantıya karşın, Bitcoin ve başka büyük kripto varlıkların yörüngesinin üste gerçek olduğuna inanıyorum. Bu sebeple mevcut düşüşü bir fırsat olarak görüyorum”