Daisy Ridley bu Stormzy albümündeki her parçayı seviyor

Shib

Global Mod
Global Mod
Daisy Ridley, son filmi Bazen Ölmeyi Düşünüyorum'da donuk, mesafeli ve bazen de iğrenç bir ofis çalışanı olan Fran'i canlandırıyor. Garip bir şekilde bunu heyecan verici buldu.

“Fran işini seven bir kadın; Rutinini seviyor,” dedi Ridley Londra'dan bir video röportajında. “Ölmeyi düşünüyor ama ölmek istemiyor. Kendisi için bu çok zengin iç dünyayı yarattı çünkü insanlarla gerçek anlamda bağlantı kurmakta zorlanıyor.”

Daha sonra yeni bir adam onun yakınındaki bir kulübeye taşınır.

“Filmin havai fişek olduğunu söyleyemem” dedi. “Bunu ateşlenen bir şeyin közleri olarak tanımlarım.”

Ridley elbette daha çok Star Wars filmlerindeki Rey rolüyle tanınıyor. Konuşmamız sırasında henüz senaryoyu okumamış olsa da yaklaşan Star Wars: Yeni Jedi Düzeni'nde ışın kılıcını yeniden kullanacak.

Caleb Azumah Nelson'ın “Small Worlds” ve Stormzy'nin “This Is What I Mean” filmlerinin yanı sıra sıcak banyoların ve realite TV'nin neden yer aldığını açıklamadan önce, “Bildiğim şey, hikayenin gerçekten harika, gerçekten heyecan verici ve çok değerli olduğu” dedi. kültürel ihtiyaçlar. “Geri döneceğimi düşünmüyordum ama hikaye bana anlatıldığında 'Tamam, işte bu kadar' diye düşündüm. [expletive] Etkileyici.”

Bunlar konuşmadan düzenlenmiş alıntılardır.

1

Geri rulolar

Yüzme bilen ilk kadını konu alan Genç Kadın ve Deniz adlı bir film yaptım. [English] Channel, Trudy Ederle adında bir Alman-Amerikalı. Çok yüzdüm ve sonrasında vücudum oldukça bozuldu. Omurgam sanki biraz sıkıştırılmış gibiydi. O filmden beri ne zaman çekim yapsam sırtım ağrıyor crrrkk Tüm Yol boyunca. Ama bu duygudan daha güzel bir şey yok.

2

kalın çoraplar

Çinli bir doktora gittim ve ayaklarınızı her zaman sıcak tutmanın iyi olduğunu söyledi. Bunu çok ciddiye alıyorum. İngiltere'de hava soğuk ve ben iyi, kalın bir çift çorabın rahatlığını seviyorum. Ayrıca son filmimde bir otelde yaşadım ve muhtemelen yüzlerce metrenin değdiği yere ayaklarımın değmesini istemiyorum.

3

Frank'in RedHot'u

Acı sosa bayılıyorum ve benim için Frank's her mutfağı kapsıyor ve temelde her şeyi daha iyi hale getiriyor. Karavanımı hiçbir şeyle doldurmayı pek sevmeyen biri olarak Frank'in acı sosunu hayatıma ışık getirdiği için aldım.

4

Kaçış aracı olarak banyolar

Harika sıcak bir banyoda keyif yapmanın harika bir yanı var. Film çekerken küvette oturup aptalca, berbat reality şovları izliyorum. Aslında The Kardashians'ı izledim çünkü yaptığım film gerçekten ağırdı, bu yüzden beni dengeleyecek, hayatımdan uzak bir şeye ihtiyacım vardı.

5

Caleb Azumah Nelson'dan Küçük Dünyalar

Eşimin ilk kitabı Açık Su vardı, o kadar beğendim ki bunu bana aldı. Şiir gibi.

6

Bir göz maskesi

Gece terörü yaşıyorum. Çocukluğumdan beri bunu yaptım. En yakın arkadaşım yıllar önce burada kalıncaya kadar bunun komik olduğunu düşünmüştü ve şöyle demişti: “Hiç komik değildi.” Bana yardımcı olan şey göz maskesi çünkü ışık yok. Küçük şeyler yok.

7

Oyun kağıtları

Eşimin ailesi Clag adında anlatılması zor ama bir o kadar da güzel bir oyun oynuyor. Yedi kişiye kadar oynayabilirsiniz ve bir tür şans faktörü var ama aynı zamanda bir tür beceri faktörü de var. Lakabım Claggy Daiz'di çünkü kazanamadığınızda alkışlarsınız.

8.

Stormzy'den “Demek İstediğim Bu”

Bir müzik tutkunu olarak genellikle bir şarkıyı 300 kez tekrarlayıp dinlerim ve sonra devam ederim. Bu albümü koyduğumda baştan başlayıp sonunda bitiriyorum. Nehri seviyorum; Bütün şarkıları seviyorum. Ben karıştırmıyorum, hiçbir şey. Mükemmel.

9

Fitness merkezi

Başlangıçta fiziksel efor gerektiren bir filmde rol aldığım için eğitime başladım. Sonra bir tür aydınlanma yaşadım ve şöyle düşündüm: “Ah, durun, bu beni gerçekten iyi hissettiriyor.” Benim için spor salonu bencilce benim zamanımdır ve vücudumu iyi hissettirir; Başımı iyi hissettiriyor.

10

Evde akşam yemeği

Annem harika bir aşçıdır. O harika bir hostes. İki kız kardeşle büyüdüm ve burası birçok kişinin sürekli misafir olduğu evdi. Geniş ve geniş bir ailem yok ama annemin, teyzem ve amcam olarak birlikte büyüdüğüm en iyi arkadaşları var. Benim için annemin evine girip masasında yemek yiyen ve birbirleriyle arkadaşlıktan keyif alan bir grup insanı görmekten daha iyi bir şey olamaz.