Conan O'Brien Önemli Değil – Haberler

Shib

Global Mod
Global Mod
Bu onun bizim önemli olmadığımıza olan inancına dayanıyor. Anne babası 90'lı yaşlarında olan ve iki çocuğundan ikincisini sonbaharda üniversiteye gönderecek olan O'Brien'ın yaş perspektifi var. Akranlarının şöhret ve başarının kendilerini mutlu edeceğini düşündüklerini ancak hayal kırıklığına uğradıklarını gördü.

Hâlâ bu durumdan acı çekiyor ve bir gece gezi programına verilecek tepkiyi düşünerek uyanık kaldığını itiraf ediyor. O'Brien, 17 yaşındayken denemeci ve yazar EB White'a, sanatçı olmak istediğini ancak geri bildirimlerden endişe duyduğunu söyleyen bir hayran mektubu yazdı. Yazılı bir yanıt aldığında heyecanlandı.

O'Brien, “'Mektubunuzla bana ilham verdiniz' dedi ki bu inanılmaz derecede hoştu,” diye hatırladı O'Brien. “Eleştirilere yanıt olarak şöyle yazdı: 'Eğer bu bir sorunsa, bu işe girmemelisin. Tek umursadığım şeyin, onların gerçekleri yanlış beyan etmeleri olduğu bir noktaya geldim.'”

O'Brien durakladı ve neden dinlemediğini merak etti. Bu bana kardeşinin The Tonight Show'dan ayrıldıktan sonra yaptığı belgeseli hatırlattı. Filmin adı “Conan O'Brien Duramıyor” ve Luke O'Brien bana bu başlığın çocukken bile doğru olduğunu söyledi. Conan, herkesin ünlü oyuncularmış gibi davrandığı stickball oynarken, “psikopat eğilimleri olan uyuşturucu bağımlısı bir stoper” gibi karmaşık bir geçmişi olan bir adam hayal etti. Bir darbe aldığında tümseğe koşuyor ve sustalı bir bıçak tutuyormuş gibi davranıyordu.

Podcast'ini kaydettikten sonraki gece yatağa gidemedi ve gece saat 2'ye kadar kanallar arasında dolaştı. Kendisini ifşa etmekten hâlâ ilk performansa başladığı zamanki kadar korktuğunu söyledi. Aradaki fark şu ki artık kendi kafasından çıkıp burada ve şimdide kalmanın ona rahatlık ve huzur verdiğini biliyor.

“Son güneş tutulması gibi bana sayılmadığımı hatırlatan bu anları seviyorum” dedi. “Gece geç saatlerde yapılan savaşlardan geçtim, modaya girip çıktım ve belirli becerilere sahip olduğumu ve elimden geldiğince faydalı olmak istediğimi biliyorum.”

Sonra durakladı ve ciddi bir şekilde şöyle dedi: “Ben de Montana'da büyük miktarda gayrimenkul satın almak istiyorum” dedi ve yeni bir koşuya başladı. “Demek istediğim, bir devasa Arazi parçası. O zaman o arazide hidrolik kırma işlemi yapmak isterim çünkü neden olmasın?”