Chiwetel ejiofor, “devrim yaratan” Shakespeare oyunu hakkında

Shib

Global Mod
Global Mod
Chiwetel Ejiofor, 2001 yılında “Bridget Jones 'Günlüğü” ni ziyaret etti ve kadın enerjisi tarafından bombalanması bekleniyor.

Bunun yerine, tiyatro tarafından onunla ne kadar ilişkili olduğu konusunda sersemletildi. Ruhum var. “

Yönetmen Michael Morris, franchise'ın en son baskısı olan “Bridget Jones: Mad Hakkında Mad Hakkında” 'tartışmasını istediğinde, Londra'daki çay hakkında Ejiofor hiçbir şey yapmaması gerekiyordu.

“Tüm dünyayı sevdim,” dedi.

Bu kez Renée Zellweger'in Bridget iki çocuğun dul bir annesidir ve Ejiofor, oğlunun doğal fen bilgisi öğretmeni ve potansiyel bir aşk ilgisi olan Bay Walker.

Daniel Cleaver (Hugh Grant) ve Mark Darcy'nin (Colin Firth) yerini almaya cesaret edemeyeceği için değil. “İkoniksin,” dedi.

Ancak özel bir karakterin başka bir, belki de Bridget'in hayatındaki zorlu zamanlarda temsil edilmesi “oynamak inanılmaz derecede eğlenceliydi” dedi – ara sıra hareket etti. “Açıkçası 30 yaşındaki çocuğunuza bağlı kalamazsınız, ancak yine de bu kaliteden biraz devam ederseniz, bu sularda gezinmenize yardımcı olacaktır.”

Amsterdam'ın bir görüntülü görüşmesinde Ejiofor, John Coltrane ve Shakespeare'in eserlerinin hayatını nasıl değiştirdiğini ve neden hala Londra'ya kızdığını açıkladı.

Bunlar konuşmadan işlenmiş alıntılardır.

John Coltranes “Bir Aşk Yüce”

İlk kez bir genç olarak “bir aşk yüce” duyduğumu hatırlıyorum ve mevcudiyette tarif etmenin zor olduğunun farkındaydım. İnsan manevi deneyimi gerçekten bir aşk mektubu verir ve bunu başarılı bir şekilde yapmak benim için çok yararlıdır. Bu enstrüman sadece tamamen yönetildiğinden, sadece taahhüt seviyesi ve pratik yaparken sahip olduğu saplantıyla böyle bir şey elde etmek mümkün gibi geliyor.

Crystal Palace Futbol Kulübü

Doğu Londra'da doğdum, ama çok gençken güneye taşındık, bu yüzden Crystal Palace gerçekten tanıştığım ilk yerel takımdı. Bence Crystal Palace hayranları her zaman kolay yabancı olduğumuzu seviyorlar. Tamam olduğu sürece zor bir mevsim geçirmeleri onlar için önemli değil.

İngiliz Kütüphanesi

Plan olmadan İngiliz Kütüphanesi'ne gittiğim bir zaman vardı ve hayatımın en büyüleyici maceralarından bazılarıydı. Bu büyük veritabanını açar ve nereye gittiğinizi görürsünüz. Ve sonra bu tomes gelirdi, bu eski kitaplar. Bazıları açılmamıştı çünkü Tanrı tozun onlardan ne kadar süredir geldiğini biliyor.

Paul Cézanne

İzlenimcilikle her zaman bir bağlantım vardı. Bu resimleri görmeyi kim sevmez? Ama Cézanne beni her zaman herkesten daha ileri götürdü. Sanırım sanat sanatı olmadan onu seyirci olarak koyuyor. Resimde. Gözün onun gözü.

Londra

40 yıl sonra Londra sokaklarında ve çok fazla yoldaşlık, çok fazla sevinç buldu ve asla sıkıcı olmak için zaman geçirdim, ama her zaman bana söyleyecek bir şeyimmiş gibi Londra'ya döndüm.

Hollandalı yük mavna

Yıllar önce Hollandalı bir yük mavna aldım ve şimdi sadece bir marinada Thames üzerinde oturuyor. Kanser olarak, her zaman bu gerçek su sevgisine sahibim. Çok seyahat ederken ve Londra'da gerçekten kalıcı bir yer yokken, yük mavnasında yaşadım ve mükemmeldi.

Paul Simons 'Graceland'

Bir müzik parçası olarak olağanüstü. Siyasi bir ifade olarak, olağanüstü. “Graceland” şarkısı, Afrika'nın kutladığı bir şekilde müzik geleneklerinin en uyumlu kombinasyonlarından biri ve en uyumlu kombinasyonlarından biridir.

“Tatil”, George Cukor tarafından düzenlendi

İlk kez aktör olmanın bir şey olduğunu anladım. Cary Grant ve Katharine Hepburn'un birbirleriyle meşgul oldukları, nasıl aşık oldukları. Bu ikisinin büyülü bir kalitesi var.

Chimamanda Ngozi Adichie

Nijerya'nın çok zengin bir yazar ve güzellik geleneği var – Chinua Achebe, Wole Soyinka, Ben Okri – bu yüzden Chimamanda hakkında her zaman hevesliydim. “Sarı güneşin yarısı” nı okuduğumda, birisinin ebeveynlerimiz ve büyükanne ve büyükbabalarımızı ve hayatımızı bu tür bir servet ve şiirle nasıl duyduğunu duymak çok önemliydi. Filmde olmaktan heyecan duydum.

“Henry IV, Bölüm 1” Shakespeare

Nihayetinde hayatımın yolunda devrim yarattı. Seslerin gerçekten herhangi bir rehberden duyulduğunu duymanın mantıklı olduğu bir zamanda benimle konuşan bu kişinin hissi. “Henry IV” bu fikri, hayatlarının hayatı için bir yol haritasına sahip olmayacak bir şey oluşturup oluşturmadıklarını bilmemek için temsil ediyor. Ancak, performans ve kendini sevme hissi, henüz başaramasanız bile, geleceğinizde bir yerdedir.