Cher ilk Noel LP’sini, yeni bir erkek arkadaşını ve 25 yıllık “Believe” şarkısını yayınlıyor

Hasan

Global Mod
Global Mod
Hayatınızın bu noktasında hırsla nasıl bir ilişki kuruyorsunuz?

Bakın, kıçımı yırtarak çalışıyorum, bu yüzden hırslı olmam gerekiyor. Eğer ona olan sevgim olmasaydı, yapmazdım. Ama bu albümle de gurur duyuyorum. Ve içindeki herkesi seviyorum. Albümlerime hiç insan koymadım ve almayı da planlamadım. Bir nevi Cyn ile başladı [Cyndi Lauper]. Bu Noel albümünü yapacağımı söyledim ve ne istediğimden bile emin değilim ama sana ihtiyacım olduğunda orada olduğunu bilmek istiyorum. “Evet, evet, evet, güzel” dedi.

Ve sonra bir Stevie şarkısı yaptım [his rendition of “What Christmas Means to Me”]ancak erişemediğim kısımlar vardı. Çünkü bu onun, benim değil. Ben de versiyonumu hazırladım ve ona gönderdim. Dizlerimin üstüne çökmem gerektiğini düşündüm ama yapmadım. Dedi ki, “Cher, bu benim şarkılarımdan biri mi?” Üzerinde mızıka çalmalı mıyım? Evet dediğinde, kız kardeşim ve ben yatak odamdaydık ve ben sadece etrafta koşuyor ve yatağımın üzerinde aşağı yukarı zıplıyordum. “Stevie Wonder albümümde yer alacak!” diye bağırdım.

Şimdi işleri nasıl farklı yapabileceklerini görmek için diğer deneyimli sanatçıları izliyor musunuz?

Farklı şeyler yapmayacağım. İnsanlar size geldiğinde hoşlarına giden şeyleri yapmanızı isterler. Bob Dylan’ı gördüğümü hatırlıyorum; sanırım “Yollardaki Kan”dı. Ben de ilk konsere gittim ve bazı şarkılara “Bu nedir?” dedim. Şarkıları aynı şekilde söylemekten sıkıldı. Ancak insanlar gerçekten en sevdikleri şarkıyı aynı şekilde duymak isterler. Bundan yorulmuş olmam önemli değil. Yaptığım işi sevmeyi ve sevmeyi kendi içimde bulmam gerekiyor.

Kariyerinizin bu aşaması hakkında çok düşündünüz mü?

Buraya geleceğimi hiç düşünmemiştim. Demek istediğim, yaşım çok korkutucu. Sanki rakamlar çok büyük. Ve düşünmeye devam ediyorum: Nereye gitti? İşle meşguldüm. Ben Cher olmakla meşgulken bu nasıl oldu? Bana kimse bilgi vermedi.

Hala çok fazla enerjim var ve hala sabırsızlıkla bekleyeceğim çok şey var. Malibu’da yaşıyorum. Denizi görebiliyorum ve bu benim en sevdiğim şey. Evimi seviyorum. Teşekkür ederim.

Noeli nasıl kutlarsın?

Ben yemek yapmıyorum ama herkes evime geliyor. Geç kalanlar, aile. Yanımızda çok sayıda çocuk ve genç var. Çoğu zaman sadece konuşuyoruz, deli gibi davranıyoruz, film izliyoruz ve takılıyoruz. Gerçek Noel müziği çalmıyoruz, sadece eğlenceli müzik çalıyoruz. Ancak müzik bunun büyük bir parçası gibi görünmüyor. Herkes çok yüksek sesle konuşuyor.