Cary Elwes, Grunge ve Malta Kanişi tarafından sakinleştirildi

Shib

Global Mod
Global Mod
Cary Elwes, “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”da yer almasıyla ilgili bir telefon aldığında, rol hakkında pek bir şey bilmeden önce film hakkında konuştu. Rolünün ulusal istihbarat direktörü Denlinger’e ait olduğunu öğrendi. Ancak karakterin biyografisi ve Mission evrenindeki yeri, onu oynayan adam için bile uzun süredir bir sır olarak kaldı.

Elwes, Los Angeles’taki evinde yaptığı bir video röportajında, “Hoş bir sürpriz oldu,” dedi. “O kadar gizemliydi ki, bilmemiz gerektiğinde, gerçekten bilmemiz gereken kadar çok şey bulduk.”

Ancak, dizinin yıldızıyla 30 yılı aşkın bir süre önce 1990’ların yarış arabası draması Days of Thunder’da çalışmış olan Tom Cruise ile kendisini neyin içine soktuğunu tam olarak biliyordu.

Elwes, “O zamanlar şimdikiyle aynı adamdı,” dedi ve ekledi, “Etrafındaki herkese yüzde 110 vermesi için ilham veriyor.”

60 yaşındaki Elwes, ona eşit ölçüde ilham veren müzik, şehirler, evcil hayvanlar ve eğlenceler hakkında konuştu. Bunlar röportajdan düzenlenmiş alıntılardır.

1

aşınmış

Müziğim benim için çok önemli. Günümü beni sakinleştirecek şekilde planlamama yardımcı oluyor. İlgi alanlarım klasikten caza, blues’a, Beatles’a, Zeppelin’e ve grunge’a kadar uzanıyor. Kabul edelim: Nirvana ve Pearl Jam müziği değiştirdi. Yepyeni bir tür icat ettiler. Bu nedenle onlar için her zaman bir yer olacaktır.

2

Marylebone

Orada yaşadığım 30 yılda Londra o kadar çok değişti ki, şimdi geri döndüğümde gerçekten sevdiğim yeni yerler buluyorum. Bunlardan biri, birçok küçük restoran, mağaza, butik ve barın bulunduğu harika bir gezinti yeri olan Marylebone. Çok çekici ve çok az trafik var, güneşli bir gün için mükemmel.

3

görüntülü sohbet

Çekim yerleri için düzenli olarak yurtdışına seyahat ediyorum. Karım ve kızımla iki haftadan fazla ayrı kalmamamız konusunda anlaştım ve eğer öyleyse eve gitmenin bir yolunu bulmalı ya da onu bulunduğum yere götürmeliyim. Çocuklarınız büyüdükçe yuvadan çıkmak için kanatlarını test edecekler. Etrafta yokken, FaceTime veya Zoom aracılığıyla kızımla mümkün olduğunca çok zaman geçirmeye çalışıyorum.

4

Malta kanişimiz

Çocukken bir kedim vardı ama ona nasıl iyi davranacağımı ve benimle vakit geçirmesini nasıl sağlayacağımı bilmiyordum. Hiç köpek istemedim ama sonra kızım bana bir Malta kanişinin resmini gönderdi ve neredeyse eriyecektim. Bu, bir yetişkin olarak ilk kez bir evcil hayvanım oldu ve kendi evcil hayvanım olana ve bu ailenin bir parçası olana kadar anlamadığım bir aşk var.

5

biyografiler

Ben amatör bir tarihçiyim ve insanların hikayelerini ve tarihlerini, özellikle tarihi biyografileri okumayı seviyorum. Şu anda Patrick N. Hunt tarafından yazılan Hannibal adlı bir biyografi okuyorum. Ayrıca, eğlence endüstrisindeki hayatı hakkında Chasing the Panther: Adventures and Misadventures of a Cinematic Life adlı bir kitap yazan eski bir aile dostumuz olan Carolyn Pfeiffer’ın anılarını okuyorum.

6

… Özellikle Napolyon’un

2001’den hemen sonra bir film yapmak için Napolyon’u incelerken, Stanley Kubrick ile evde olduğum için şanslıydım. Araştırmalarının bir kısmına tanık oldum ve bu beni hayatımın geri kalanında Napolyon’u inceleme yoluna soktu. Napolyon’dan daha fazla yazılan tek kişi İsa’dır, ancak en iyi biyografi Felix Markham’ın Napolyon’udur.

7

filmin dili

Sarah Lawrence Koleji’nde sinema okurken, bize çoğunlukla Avrupa filmleri gösteren ve François Truffaut, Roberto Rossellini, Federico Fellini ve daha önce hiç görmediğim tüm büyük Avrupalı yönetmenlerin güzelliğine ve diline gerçekten gözlerimi açan harika bir profesörüm vardı. Filme olan tüm takdirimi değiştirdi.

8.

gelgit havuzu

İspanya’nın kıyı şeridinin çoğu ya kum ya da kayalıktır. Kayalık alanlar tipik olarak yüzyıllar boyunca dalgaların erozyonuyla oluşan uçurumlardır. İlk olarak çocukken keşfettiğim bu küçük gelgit havuzlarını birçok bölgede oymuşlar. 5-6 yaşlarındayken yengeçler ve küçük balıklarla dolu küçük bir doğal havuzla karşılaşmak her zamankinden daha heyecanlı. Çocukken size ilham veren her şey, hayatta size her zaman eşlik edecektir.

9

sinema

Karanlık bir odada yabancılarla film izlemek ve hep birlikte aynı duyguları yaşamak paha biçilemez.

10

Yazmak

Biraz boş zamanım olduğunda yazmayı seviyorum, sadece beynimi uyanık tut. Anılarımı İstediğiniz Gibi (Joe Layden ile) yayınladım. Ama şu anda üzerinde çalıştığım şeyler hakkında size hiçbir şey söyleyemem. Onlar çok gizlidir.