Bybit, Kripto Kışında Küçülmeye Gidiyor

Shib

Global Mod
Global Mod
Bybit, Kripto Kışında Küçülmeye Gidiyor Kripto borsası Bybit, yol haritasını güncelleyerek işten çıkarma başlatacağını duyurdu.

Kripto borsaları, risk sermayesi şirketleri ve blockchain geliştiricileri, güçlü kripto kışında ayakta durabilmek için çalışan sayısını azaltmak zorunda kalıyor. bununla birlikte, potansiyel olarak görülen kripto kesiminde bunun tam karşıtını yaparak yeni lokasyonlarda ve pazarlarda ofisler açan şirketler de bulunuyor.

Bybit, İşten Çıkarma Başlatacağını Duyurdu

Bybit’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou, ayı piyasası niçiniyle işgücünde keskin bir azalmayı içeren bir daha yapılanma planını duyurdu.

Ben Zhou, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, yüzde 30’un üstündeki işten çıkarma ile ilgili durum ve ayrıntılara yer verdi.

1) Difficult decision made today, but tough times demand tough decisions. I have just announced plans to reduce our workforce as part of an ongoing re-organisation of the business as we move to refocus our efforts for the deepening bear market.

— Ben Zhou (@benbybit) December 4, 2022

Zhou, yaklaşan küçülmeyi duyururken, işten çıkarma sürecini mümkün olduğunca problemsiz hale getirme niyetini paylaştı. bir daha yapılanmaya duyulan bu gereksinimi lisana getiren Zhou şunları söylemiş oldu:

“Bybit’in pazardaki yavaşlamayı yönetmek için gerçek yapıya ve kaynaklara sahip olmasını ve önümüzdeki biroldukca fırsatı yakalamak için gereğince çevik olmasını sağlamak kıymetlidir.”

Etkilenen Bybit çalışanları için bu açıklama makus bir haber olsa da Wu, çalışanların tazminat olarak üç aylık maaş alacağını bildirdi.