Britney Spears, Justin Timberlake ile çıkarken kürtaj yaptırdığını açıkladı

Hasan

Global Mod
Global Mod
Şu ana kadar yayınlanan alıntılarda Spears, “The Mickey Mouse Club”da ergenlik günlerini, oyuncu kadrosundan Timberlake ile yaptığı doğruluk mu cesaret mi öpücüğünü ve başrolü nasıl üstlenmek üzere olduğunu anlatıyor. Ryan Gosling’le birlikte “The Notebook”ta rol aldı ve bu rol en sonunda Rachel McAdams’a kaldı.

Çocukluğunu, daha sonra hayatı üzerinde çok fazla kontrol sahibi olmakla suçlayacağı ebeveynleriyle birlikte büyüdüğünü hatırlıyor ve annesi Lynne Spears’ın sekizinci sınıf öğrencisiyken kokteyl içmesine nasıl izin verdiğine dair bir hikaye anlatıyor. Ve vücudunun üzerindeki sürekli baskıdan bahsediyor ve konservatörlük yıllarında babasının ona “defalarca” “şişman göründüğünü ve bu konuda bir şeyler yapmam gerektiğini” söylediğini yazıyor.

Bir alıntı şöyle: “Gençliğimden beri baştan aşağı araştırıldım ve insanlar bana vücudum hakkında ne düşündüklerini söylediler.” “Karşı koyma yöntemim kafamı tıraş etmek ve harekete geçmekti. Ancak konservatuar yönetiminde artık o günlerin bittiği bana açıkça söylendi. Saçlarımı uzatıp eski formuma kavuşmam gerekiyordu. Erken yatmam ve reçete ettikleri tüm ilaçları almam gerekiyordu.”

Spears, konservatörlüğün sonlandırılması için yıllarca özel olarak uğraşmıştı, ancak 2021’de Los Angeles’taki bir hakime anlaşmanın “istismar edici” olduğunu ve istemiyorsa çalışmaya zorlandığını söylediğinde pozisyonu hakkında hiçbir şüpheye yer bırakmadı. daha fazla çocuk sahibi olmak istediğinde doğum kontrol hapını çıkarması engellendi. Babası uzun süredir vesayetin amacının her zaman kızını sömürüden korumak olduğunu iddia ediyordu.

Anı, konservatörlüğün kendi iyiliği için olduğu fikrini kesinlikle reddediyor: Bir alıntıya göre, düzenlemenin onu bir tür “çocuk robota”, eski halinin gölgesine dönüştürdüğünü yazıyor ve erkek sanatçıların onu yanlış yönettiğini iddia ediyor. para kazandı ve kendisine davranıldığı gibi davranılmadan uyuşturucu sorunlarıyla uğraştı.

Bir alıntı şöyle diyor: “Bana bir yetişkin gibi davranmadıkları için bir yetişkin gibi davranmamın hiçbir yolu yoktu, bu yüzden geriledim ve küçük bir kız gibi davrandım”, “ama sonra yetişkin benliğim geri adım attı”a.” sadece benim dünyam yetişkin olmama izin vermiyordu.”