boygenius’un tüm eğlencesi var

Hasan

Global Mod
Global Mod
2017’nin “Wonder Woman” filmi, beyazperdede yalnızca kadınların olması dışında, düzinelerce diğer aksiyon filminden tanıdık sahnelerle kadın izleyicileri düzenli olarak gözyaşlarına boğdu. Hollywood Bowl’daki tablo bende de benzer duygular uyandırdı. Boygenius’un tamamı kadınlardan oluşan bir destek grubu vardı (melek gibi giyinmişlerdi, beyaz Dickies tulumları ve haleler giymişlerdi) ve orada çok sayıda kadın vardı. Neredeyse hiç erkek yokmuş gibi hissettim. Bridgers’ın arkadaşı, komedyen ve müzisyen Bo Burnham, artı bir aktörü olan aktör Andrew Garfield ile birlikte, sevgiyle “rahat” olarak tanımladığı Cobra Kai karate üniformasıyla ortaya çıktığında, enerjideki değişimi hissedebiliyordunuz. Grohl iki kızıyla birlikte ortaya çıktığında Burnham, Bridgers’a “Sen işini yap, benim için endişelenme” dedi. Üstünü değiştirmek için soyunma odasına giderken onlara, “Annem buraya geldiğinde sana mesaj atacağım” dedi.

Birkaç dakika sonra grup standart müzikleriyle sahneye çıktı: Thin Lizzy’nin “The Boys Are Back in Town” şarkısı. Herkes gibi Grohl da Boygenius deneyimini mümkün kılmak için oradaydı. Zorlu “Satanist”te davul çalmak istiyordu, bu da gösteride yalnızca birkaç şarkıda yer alması gerektiği anlamına geliyordu. Arkalarında Grohl varken grup kulağa çılgınca geliyordu: büyük ve cesur, sanki gücünün farkına varmış ve bundan sonuna kadar keyif alacak kadar rahatlamış bir grup gibi – ama o olmadan da kulağa aynı geliyor. Tamam, dedi Bridgers vücudunu sallayıp sırıtarak. “Şovun şu anda gerçekleştiğini hissediyorum. Sanki internete yeni girmişim gibi hissediyorum.”

Yaklaşık iki saat süren performansın geri kalan kısmında hem sahnede hem de seyircilerde kaygısız bir neşe hakim oldu. Kristen Stewart, nişanlısı Dylan Meyer ve bir grup söğütlü Angeleno’yla birlikte motosiklet ceketleri giymiş, ayakları havada, Modelo içerken ve birlikte şarkı söylerken görüldü. Stewart, “Bunu iki kez gördüm ve her seferinde kendime sakin olmamı söylüyorum ama kendimi kaybediyorum” diyor. “Neden bu kadar duygusal olduğunu bilmiyorum. Bence her ne ise, onlar gerçek [expletive] Kaset. Müzakere etmemelerinde bir şeyler var. “Anlarsanız” girmenize izin verildiğini hissetmenizi sağlayan bir bağın içine yerleştirilmiştir. Ve izin verilmişBirkaç koltuk ötede, kız öğrenci kıyafetleri giymiş lezbiyen bir çift öpüşürken şapşal bir şekilde gülümsüyordu. Şarkılar arasında Bridgers, hayranlarıyla ünlü boksörü Maxine’i küçük bir koyun gibi giyinmiş olarak ortaya çıkardı ve şunu söyledi: “İşte, Tanrı’nın Kuzusu!” Son tekrardan hemen önce Dacus onun mikrofonunu kaptı. “Bütün gece sana ne söyleyeceğime karar vermekte zorlandım,” dedi tok bir sesle. “Ama özetlemek gerekirse: Sizi çok seviyoruz ve sizin bizi sevdiğiniz gerçeği gözümüzden kaçmıyor. Bu saçma bir rüya. Çok teşekkür ederim.”

Gösterinin ardından sahne arkasında Grohl ve Billie Eilish ile grubun diğer üyeleri yeşil odada buluştu. Alanın başka bir yerinde, resmi parti sonrasında Bridgers’ın annesi yüzü gülerek dolaşıyordu: “Liseden birkaç arkadaşımız var ve onların bir tane bile alamadıkları için endişelenmediklerinden emin olmamız gerekiyor.” İçki. ” (Boygenius turlarında sahne arkasında alkol yoktur.) Bridgers, sonunda Burnham’la, başının üzerine sıkı bir siyah kapüşonlu ile bir kez daha nöbet tutarak ortaya çıktı.