Bob şekillerini ağırlıklı bir tavanda örtün ve vintage güreşi açın

Hasan

Global Mod
Global Mod
Geçen sonbaharda, yurtdışında özellikle parlayan bir konserden sonra, deneyimli rockçı Bob Mold sahneden çıktı ve nefes alamadığını buldu. 64 yaşındaki müzisyen, “Kendimi şovun fizikselliğine o kadar sert atmıştım ki, yaklaşık 15 dakika boyunca hiperventilasyon yaptım” dedi. “Bu şovlardan sadece biriydi: 'Bu gece orada bir litre kan bıraktım mı?' '

Bu tür enerji -bilgeli hizmetler, bir pandemik kapanıştan sonra olay yerlerinin yeniden açılmasından sonra düzenli olarak olan kalıptan tipiktir (“Kayıp zamanım vardı” dedi). Canlı görünümleri, “Here We We Crazy” de birçok şarkıyı bilgilendirdi, 15. stüdyo albümünü şekillendirdi. 7 Mart'ta, kalıpların neredeyse 50 yıllık kariyerinin büyük bir bölümünü tanımlayan hızlı riffler, ölü kancalar ve tarama metinlerini biriktiren eşsiz Hüsker ve Sugar Front Man olacak. İzlerin birçoğu, yeni bir melodiyi test ettiğinde şekil göz önünde bulundurularak sahne tarafından ince bir şekilde koordine edildi.

“Bazen insanların başını görüyorsunuz ve birbirlerini” bu iyi bir şey “olarak dürtüyorlar, dedi bir telefon görüşmesinde. “Ve bazen sadece küçük bir golf alkışlıyor ve ben: 'Tamam. Ben var.'”

Palm Springs, California'dan gelen bir çağrıda, yarı zamanlı yaşamlarda da yaşadığı bir çağrıda, müzisyen hem evde hem de turda kanını pompalayan ritüelleri ve kısa tatili tartıştı. Bunlar konuşmadan işlenmiş alıntılardır.

Ocean Beach'te sabah yürüyüşleri, San Francisco

İşten gerçekten kötü kulak çınlaması var – yani, bir daha asla emzirmeyeceğim. Yani hayattaki en sevdiğim şeylerden biri güneş görünmeden kalkmak ve sadece iki saat gitmek. Başımı sağa yapabileceğim birkaç yerden biri, çünkü duyabildiğim her şey okyanusun sesi.

Oyun

Bu çok pandering, ancak haberlere bakmadan veya geriye bakmadan önce nerede olursam olsam, Haberler oyunları uygulamasını alıyorum. Yazım arısı bağımlılık yapar – eğer her gün dahi alamazsam, gerçekten üzgünüm. Ve kocasıyla evdeyken, oldukça eğlenceli bir sürü Catan oynuyoruz.

Kahve

Kuru bir alkolik olduğum için, günlük varlığımın büyük bir kısmı kahve etrafında dönüyor – hala sahip olduğum birkaç şeyden biri. Bir şehre geldiğimde, ses kontrolü ve gösteri arasında her zaman birkaç saat var, bu yüzden Yelp'e bakacağım: “Ah, bu üçüncü dalganın belirli bir odun benzeri kolay bir kafe var!”

Yeni Japonya Pro-Wresting

Bu, şirketinizin 50 yılı aşkın bir süredir geri dönen geçmişini içeren kendi uygulamasına sahip bir Japon şirketidir. Özellikle Japon güreşinin en son teknolojiyle güncel olduğu ve Amerikan güreşine ringde yer aldığı tarihi eşyalarının tadını çıkarıyorum.

Anne Lamott

Katolik büyüdüm ve bu seviyede ona bağlanabildim çünkü çok manevi. Ebeveynlik ve çocuklar ve aramalar hakkında çok şey yazıyor – verdiğimiz kararlar ve bitirdiğimiz yerler.

Dağ Grove

Saatlerce satırlarla dünyanın en iyi tekno kulübüdür. Tonlarca kolonya ve Mickey Mouse şortu gibi turistler olacak. Davalarını savunmaya ve kapı insanlarına şöyle diyorlar: “Şimdi mülkten ayrılmalısınız. Güle güle.”

“Sadece binada cinayetler”

New York City'yi çok seviyorum ve “sadece cinayetler” Muhtemelen en sevdiğim televizyon şovu. Kocam ve ben Nisan ayında New York'a gittik. Christopher Caddesi'ndeki bu garip ayı jockstrap partisine gitmek istedik, ancak Fred Armisen şöyle dedi: “” SNL “e gelmelisin!” Yerde çok doluydu ve kocam şöyle gibi: “Bu tür kimler bana çekilmeye devam eden?” Ve Martin kısaydı!

esrar

Ben bir uyan ve pişirme tipi değilim. Gecenin sonunda kenardan yıkılmak ve yatağa hazırlanmak için biraz eğlenme eğilimindeyim. Her şeyi yapacağım – bilirsiniz, yaprak, vape, yemek.

Castro Tiyatrosu San Francisco

Gördüğümü hatırlıyorum [the 2008 film] Castro Tiyatrosu'nda “Süt” ve üzerimde oldukça derin bir etkisi oldu. Zaten oldukça tam bir eşcinsel yaşamım vardı, ama orada gördüğümde, Castro'nun – ve çevresindeki mahallenin – Amerikan tarihinin büyük bir parçası olduğunu fark ettim.

Ağırlıklı battaniyeler

Kocam bir masa vurucu, bu yüzden bu 15 kiloluk ağırlıklı tavanlardan ikisini sipariş ettim-sanırım cam boncuklarla dolu. Ve bu battaniyelerin bir gecesinden sonra artık tekme yoktu. Ama şimdi, seyahat ettiğimde yatağa gidiyorum ve hoşuma gidiyor: “Ah hayır – bu sadece normal bir otel yaprağı ve battaniye! Ne oldu?”