Bizim gibi, “Affe” deki oyuncaktan Theo James oyuncaktan korktu.

Shib

Global Mod
Global Mod
Çarpık yeni korku komedisi “Maymun” da (sinemalarda) Theo James Hal ve Bill, erkekken acımasız koşullar altında sahip oldukları müzik için takıntılı bir müzik oyuncağı tarafından yapılan yabancılaşmış ikiz kardeşler oynuyor. Bu küçük maymun tamburunda ince bir sıçan hareketine başlar başlamaz, kimse kesin değildir.

Stephen King-Short hikayesine dayanan Gory filmi, macabre filmografisi geçen yılın “Longlegs” i oluşturan yazar yönetmeni Osgood Perkins'in son projesi.

Bu ayın başında James, bir video röportajı sırasında çılgın bir adama benzeyen ve koleksiyoncular arasında komik bir şempanze olarak bilinen oyuncağın sık sık sahne ortaklarından biri olduğunu söyledi. Kendinizi şempanzenin sinir görünümünden uzaklaştırmak zor bir düzendi.

“Şey bana bakarken kızımın oyuncaklarından bazılarıyla odasında olduğum noktaya kadar ürperticiydi?” James, tamamen şaka yapmadığına dikkat çeken huzursuz bir gülümsemeyle dedi.

Eğer tam anlamıyla model görünümü kendini aşinasa, bunun nedeni oyunculuk disiplinlerinde ortaya çıkması olabilir: “Farklı” filmler; HBO'da “Beyaz Lotus” un ikinci sezonu; Londra Sahnesi. Sokakta, yönetmen Kim Jee-woon'un bir filmi olan “The Hole” da roller var- “Sefalet”, “Parasit”, James'in açıkladığı gibi ve “The Beyler” in ikinci sezonunda Guy Ritchies Netflix serisi.

Yağmurlu bir Londra gökyüzü sırtındaki pencereden baktığında, İngiliz olan James, yeni filmi ve lanet maymun hakkında bu kadar komik ve politik olarak neyin konuştuğundan bahsetti. Röportaj düzenlendi ve sıkıştırıldı.

Bu projeye ne koydunuz?

Oz [Perkins, the writer-director] inanılmaz derecede zeki bir yazar, çok güveniyor. “Affe” in bir uyarlamasını yaptığını duyduğumda, okumadan önce kimin dahil olduğunu duydum, heyecanlandım. Süper karanlık ve ebeveynler ve travma tarihinde biraz araştırma. Eğlence altında, travmanın onları nasıl takip ettiği konusunda varoluşsal bir konuşma var. Dedim ki: Kayıt.

Bu da eğlenceli.

İnsanları çok ciddiye alan bir oyuncak maymunu hakkında bir hikaye alamazsınız. Oz hakkında sevdiğim şey, sizi bir gerçeğe ya da duygusallığa dokunmasını sağlaması ve sonra sizi kontrol etmesidir. Oz ilk toplantımızda dedi [“The Monkey”] Zemecki'nin “Gremlinler” isabet ediyor. Hiper -gerçekleştirilir.

İkizler oynamak bir aktör için sulu olmalıdır.

Yapılması harika bir şey, ama düşündüğünüzden daha karmaşık. Ne yapacaklarını aşmak istemiyorlar çünkü bu natüralizmin tam tersi. Onları özdeş ikizler olarak oynamak istedik, ancak mümkün olduğunca tamamen farklı. Hal bir tür belirsiz ahlaki merkezidir. Hyperrot şakası, heteroseksüel bir adamı var. Bill bir deli. Aç, ama babası hiç yakınlarda olmayan küçük bir çocuk gibi. Bu zıt şeyleri oynamak bir zevkti.

Sizce korku zor kişisel veya politik zamanlarda bir teselli olabilir mi?

Kendimi rahatlattığımdan emin değilim, ama kesinlikle kültürel anın ilginç bir yansıması. Bence bu “aff” ile doğru, herkesin bu fikri her zaman ölebilir ve bunun üzerinde hiçbir kontrolünüz yok. Politik olarak, Ukrayna'daki savaşın dünya çapında siyasi alanda büyük bir değişim, sadece ABD'de değil, aynı zamanda tüm Avrupa'da ve birçok yerde bir adım olup olmadığına bakılmaksızın, bir yüzde değiştiği bir odadayız. .

“Affe” ile insanlığın bunu yaptığımıza inanmaktan daha az kontrole sahip olduğunu fark etmek bir alıştırmadır. Hepimizin ortak noktası, Dünya'da kısa bir zaman geçirmemizdir. Kaos varlığın bir parçası olabilir. Bize garip bir sıcaklık hissi veren anlayış.

Oldukça kusursuz bir Amerikan aksanınız var. Nasıl oldun?

İşi kullanmalısınız, aksi takdirde yanlış geliyor. Kaslı, Amerikan aksanı. Rezonans ve projeksiyon, Amerikan rüyasının bir parçası olduğu için ileridir. Herkes her şeyi yapabilir! İngilizcilik bir tür “oh, sorun değil, endişelenme sevgilim”. Vokal gürültüsü daha fazla yutulur ve yanıt daha düşüktür.

Biliyor musun, çocukken bir maymun oyuncağı vardı.

Yaptın mı?

Yaptım. Korkutucuydu. Neden olduğunu düşünüyorsun?

Flashing olmayan gözler, dudaksız ağız, dişlerdir. Gülümsedi [in the film]. Sessiz bir yüzü, sonra boş bir yüzü, sonra çok yararlı olan şeytani, tam bir psikopat sırıtışı vardı.

Bence bir önceliğin bu kadar bir şey var. Arkadaş canlısı görünüyor ve evrimsel olarak onlara bağlı olduğumuzu hissediyoruz. Ama aynı zamanda düşündüğümüzden çok daha güçlü ve tehlikeli ve beklenmedik.

Ürpertici bir oyuncak.

Ürpertici [expletive] Oyuncak.