Bir çocuğu yetiştirirken Highbrow sanatına ayak uydurun

Shib

Global Mod
Global Mod
Mark Krotov'un 6 yaşındaki bir kızı olarak, editör ve edebi dergi N+1 editörlerinden biri olan New York için tamamen erişimli bir geçiş yabancı filmler ve çağdaş sanattır.

“Her zaman çok, şeylere karşı çok hassastır,” dedi kızı Daria Krotov-Clarke, kendisi ve bir yazar olan karısı Chantal Clarke, Queens'te diriliyor. “Eğer çok ikna etmek zorunda olsaydım, yaptığımız aktif hayatı yöneteceğimize inanmam.”

2016'dan beri N+1 yayınevi olan 39 yaşındaki Krotov, “Hafta sonu hedefi her zaman sabah evi terk etmek ve sadece öğleden sonra geri dönmektir.” Dedi.

Dergi ve sanat organizasyonu, siyasi yorumlar, denemeler, eleştiri ve kurgu bu yılın başında 20. yıldönümünü yayınladı. İsim cebirsel ifadeden gelir, bir konuşmaya her zaman önemli bir şey olduğu fikrine bir ima.

1991 yılında Moskova'da doğan ve ailesiyle Atlanta'ya taşınan Krotov'un kendi hayatında evlat edinmeye çalışan bir felsefe. İşlediği parçalarda gelen filmleri, sergileri ve performansları izlemeye çalışıyor.

“Bir yazarla ne zaman okuyabilir ya da okuyabilsem, bu gerçekten yararlı” dedi.

Krotov, Şubat ayında bir hafta boyunca kültürel diyetini kaydetti ve bu da N+1'in kış baskısı için lansman partisi ile sonuçlandı. Bunlar telefon ve E -Mail görüşmelerinden işlenen alıntılardır.

Cumartesi: Karikatür Öğleden Sonra

Hafta sonları eğlence için kullanılıyor ve kızım Daria tarafından eğlendiriliyor -Patlamanın bir çabası, her hafta aldığım en önemli e -mail. Blast Off, Çarşamba sabahı, bu hafta bir aile programı da dahil olmak üzere, Mimarlık Merkezi'nde kağıt çizikler toplayan bir aile programı da dahil olmak üzere, çocuk dostu şeyler için parlak önerilerle geliyor.

Bir Sevgililer Günü'nün farklı bir gezisinde, kutunun ve tutkal tabancasının önünde gizlice girebildik: “Metrografta 16 milimetre karikatürlerin bir programı olan çok fazla 'aşk'. “Romeeow” değerli ama lazer odaklı bir Felix ile kedi taramanın büyük kazananıydı. Bundan sonra, Daria Walter de Maria'nın “Dünya Odası”, birçok kez çizildiğini görmek istedi ve hayır demek istemedim. Mahallede olduğumuzdan beri de Maria'nın “kırık kilometresine” gittik.

Pazar: 'Pasolini' ve Kağıt Fenerler

Zanaat söz konusu olduğunda, Noguchi Müzesi'nin sanat programını yenmek zordur. Daria ve bazı arkadaşlar ve ben hepimiz bambu ve dut kağıdından yapılmış fenerler yapmaktan mutlu olduk.

Bundan sonra, Lincoln Center'da hayatımdaki diğer temel bülten, ekran kayrak: Sergei Parajanov'un ilk çıkışı, büyülü bir gerçekçi Daria ve Ukraynalı yönetmen Yurii Illenko “In The Eva'dan önce Ivan Kupala” sayesinde iki Sovyet filmi yakaladık.

Tipik bir kültürel haftada, bir günde iki film yeterlidir. Ancak kültürde tipik bir haftada, Abel Ferrara'nın düşünceli “Pasolini” antoloji filmmarmasında oynamıyor. Arkadaşım, yazar ve film editörü Blair McClendon ile birlikte gittim, umarım Drake'in dergi için evrensel müzik grubuna karşı davasını başarıyla ikna ettim.

Pazartesi: Kâr Amacı Gütmeyen Yaşam

Arkadaşım Matt Shen Goodman ile oyununda beni ziyaret etmek için öğle yemeğini alıyorum-hayatın geç saatlerini sürmeyi öğrenen New Yorker'ın topu üzerinde bir şekilde, ancak e-postalar, e-postalar ve daha fazla e-posta. Ayrıca muhasebecimizle aylık toplantı beklentisiyle bir avuç e -tablo. Derginin farklı faaliyetlerinin tamamına dayanarak, kâr ve zarar hesabı için gelir ve maliyet hatları üzerindedir.

Salı: Bir dergi yap

Salı günleri toplantılara başvurur: Sabah bir baskı toplantısı ve öğleden sonra bir web toplantısı. Bu toplantılar arasında, genel müdürümüz Tess Edmonson ve ben, bir sonraki kitabımız Victoria Lomasko'nun Nisan ayında yayınladığımız güzel ve maalesef zamanında grafik raporu “The Last Sovyet Sanatçısı” koleksiyonu aracılığıyla başka bir toplantıya basıyoruz.

Çarşamba: Peynir Quark ve Sinema

Met'in New York Mimarlık İncelemesi için Paul Rudolph Show tarafından yapılan bir incelemeyi sona erdirmeye çalışıyorum. Değerlendirme çok geç, kısmen web sitemiz için yaygın kurumsal çöküş hakkında bir makale yazdığım için. Okul atıkları ile iş gününün başlangıcı arasında ikincisinde biraz ilerleme kaydediyorum.

Lincoln Center'daki neredeyse eksiksiz Frederick Wiseman retrospektifi büyük bir etkinlik ve anıtsal “kamusal yaşam alanını” görme konusunda hevesliyim, arkadaşlarım bir yazar ve eleştirmen ve Web sitesi Urban Omnibus'un yayıncısı Ken Chen ve bizim için bir incelemenin yazarı olan Mariana Mogilevich ile birlikte. Hükümet Filmleri. Ken ve ben, Buffalo kanatları, kızarmış soğan ve peynir kuarkı filminden önce West 79. Caddesi'ndeki Blondie'de buluşuyoruz. Blondie! Frederick Wiseman gibi bir Amerikan kurumu.

Perşembe: Kutlayın

Çıktı Başlangıç Partimiz bu gece ofiste ve önünde yapılacak çok şey var.

Partide, Lisa ve kıdemli editörümüz Colin Vanderburg, Fredric Jameson hakkındaki oyununu okudu, Colin Jameson düşük, stentorian Rumble'da, Mina Tavakoli gerçek bir kukla desteğiyle kuklalar hakkındaki oyunundan okuyor. İnsanlar okumalar bittikten ve biranızın çoğunu içtikten sonra uzun süre takılırlar.

Cuma: Belgesel Tarih Gecesi

Kitap kulübüm için Helen Garner'ın “Bu Keder Evi” ni okudum ve entelektüel sağlığım için çatışmanın “Combat Rock” ı dinledim.

Tess'in tavsiyesi üzerine, Cheyenne Julien'in Kapanıştan Bir Gün'teki Bölüm NY'deki akıllı ve güzel resimlerinin bir gösterisi olan “41 Floor” görüyorum. Şovun başlığı, Julien'in büyüdüğü Bronx Konut Projesi Tracey Towers ve Paul Rudolph'un şehirdeki tek ana komisyonunu ifade ediyor. Rudolph, Rudolph'u ararken her yerde.

Karım Chantal Clarke ile Congee Village'da akşam yemeği için tanışıyorum – neredeyse on yıl önce düğün yemeğimizi yediğimiz başka bir Amerikan kurumu. Daha sonra, Suriye'den Batı Avrupa'ya taşınan mülteciler hakkında olağanüstü bir belgesel olan Filistin sanatçısı Khaled Jarrar'ın “Yerinden Etme Notları” nın açılış önlenmesi için antolojiye gidiyoruz.

Her zaman olduğu gibi Doğu 2. Sokakta minnetle dalıyorum, bu hayat çoğu zaman karanlık olduğu kadar karanlık, ondan uzaklaşmak yerine hayatla yüzleşmeye çalışan sanat için.