Becky G'den Rowdy Obsession ve 8 yeni şarkı daha

Hasan

Global Mod
Global Mod
Becky G, kendisini sevmeyen bir yalancıya bumerang gibi davranmaması gerektiğini biliyor ama karşı koyamıyor. Ve “Boomerang”ın ustaca, ritmik olarak yönlendirilen prodüksiyonu, başparmak piyanosunun çınlaması, flamenko benzeri el alkışları, gümbürdeyen reggaeton bas melodisi ve şarkılarını neşeyle destekleyen gürültücü bir destek korosuyla, takıntılarını köy çapında bir kutlama gibi hissettiriyor. yersiz sevgiler.

“Fire Excape”de Zsela bir aşk şarkısına dönüşen bir şarkı söylüyor – ancak yalnızca sonunda, “Petrol dökülürken denizde bir ateş yanıyor” dedikten sonra. Şarkı sallanan bir durak üzerinde şekilleniyor. Bazı aralıklı sessizlikler, garip armonik dönüşler ve ani elektronik dalgalarla birlikte vuruşları durdurun, ancak asimetrilerin ortasında Zsela boğuk bir sesle güvence veriyor: “Çok iyi anlaşacağız, teşekkürler.”

Söğüt, “Hayatın Belirtisi”

Willow Smith, “Hayatın Belirtisi”nde kendini tanıma, yeniden keşfetme, ölümlülük ve güzellik üzerine kafa yoruyor: “Gölgeye bakıyorum/şimdi ışığı fark ettim” diye şarkı söylüyor. “İçeriden bakıldığında sihir gerçektir.” Bu, Willow'un sesinin caz piyano grupları, gösterişli davul çalması ve bir bas karşı melodisi arasında gidip geldiği, onun anlam arayışının devam ettiğini enerjik bir şekilde doğrulayan, temposu değişen bir matematik-pop parçası.

Tierra Vuruşu, “Uyuşmuş”

Rapçi, şarkıcı ve video yazarı Tierra Whack, 15 şarkılık, 15 dakikalık EP'si “Whack World”ü yayınladıktan altı yıl sonra, havalı ve absürt mizahı, dünya çapındaki rahatsız edici düşüncelerle birleştiren tam uzunluktaki albümü “World Wide Whack”ı çıkarıyor. onun ruh sağlığı Sağlığı. “Uyuşma” neşesizdir: insanlık dışı, titreşen synth akorları üzerinden psikolojik semptomların okunması. Albümdeki diğer şarkılar kırgınlığının üstesinden geldiğini ima ediyor ama bu parça bunu hatırlatıyor.

Ortağı hakkında dırdırcı, büyüyen bir inancı keşfederken neşeli bir orman molası ritmi, Nia Archives'ı harekete geçiriyor: “Başka bir yerde bitmemiş bir işin varmış gibi hissediyorum.” Sesi yapmacık bir kayıtsızlıktan kaynayan bir kızgınlığa dönüşüyor; “Kimsenin temiz bir geçmişi yok” diye itiraf ediyor ama sabrının sınırlı olduğu açıkça görülüyor.

Fasulye, 'Zwaard 2'

Eski Anti-Pop Konsorsiyumu üyesi rapçi Beans, 50. yaş gününü amansız bir meydan okumayla sabırsızlıkla bekliyor ve tek tek şarkı adlarıyla ilgilenmeyen yeni albümünde “Zwaard”ı yayınlıyor. Zwaard Fincedir ve kılıç anlamına gelir. Albüm, Beans ile aynı zamanda Vladislav Delay olarak kayıt yapan Finlandiyalı yapımcı Sasu Ripatti'nin ortak çalışmasıdır. Ripatti, Beans'i Chicago'nun ayak hareketlerini hatırlatan çılgın, agresif pistlerle destekliyor; “Zwaard 2” kavisli zil sesleri, kum torbası ritimleri ve sözsüz şarkı söyleme seslerinden oluşan bir yaylım ateşidir. Beans, sürekli bir telaş içinde rap tekerlemeleri ile sözlü ifadeler arasında gidip gelen sözler yazıyor. “Zwaard 2”de kendini mitolojileştirme, sade otobiyografi ve siyaset ve psikolojiye dair içgörüleri bir arada tutuyor. Uzaklaşan saç çizgisine dikkat çekerek, “AARP'deki en çevik MC'lerden biri” olacağına söz veriyor ve ısrar ediyor, “Ben hem kalem hem de kılıç, mürit ve Rab'yim.”

Ernest ve Jelly Roll, “Üniversiteye Gittim/Hapse Girdim”

Yanlış eşdeğerlik, “Üniversiteye Gittim/Hapishaneye Gittim”deki sofistike bir ülke valsini kapsıyor. Şarkı sözlerinde, Ernest (üniversite) ve Jelly Roll (hapishane) karşıtları canlandırıyor – “Doktor olabilirdim/ölmüş olmalıydım” – ama ikisi de Music Row'a keman ve pedal çeliğiyle gelmiş olmaktan gurur duyuyor: mutlu Nashville'de bitiyor.

Allison Russell, eyalet temsilcisi Tennessee Demokratı Gloria Johnson'ın adaylığını desteklemek için aralarında Brittany Howard, Brittney Spencer, Devon Gilfillian, Amanda Shires, Maren Morris, Brandi Carlile ve Emmylou Harris'in de bulunduğu üç düzine şarkıcıdan oluşan bir koro oluşturdu. ABD Senatosu için. Bu, sivil haklar sloganlarını çağrıştıran, silahlı şiddet konusunda endişeleri dile getiren ve “Buraya kadar geldik, ama hâlâ yapılacak çok şey var” diye teşvik eden, yavaş tempolu bir müjde şarkısı.

Willie Nelson, “Sınır”

Hiçbir zaman hassas bir konudan kaçınmayan Willie Nelson, bir sonraki albümünün başlık parçası olarak Rodney Crowell'in ortak yazdığı ve ilk kez 2019'daki Texas albümünde kaydedilen “The Border” şarkısını seçti. Kaçakçılığa, yolsuzluğa ve çaresizliğe tanık olan bir sınır muhafızının söylediği Teksas-Meksika bolerosu. “Kulübelerden ve barakalardan aç ve yoksullar çıkıyor” diye şarkı söylüyor, “Bazıları kavşakta boğulacak/Bazıları artık acı çekmeyecek.” Nelson, neredeyse tanınmayacak kadar derinlere iniyor, yaralı, sert ve teslim olmuş bir ses tonuyla: ” Bu sadece sınır, biliyorsun,” diye bitiriyor koro.