Miras, aklımdaki en son şeydi. Babam finansal olarak belirsizdi ve herkesin bildiği gibi tutumluydu, bu yüzden bir tane varsa, tuhaf olacağını düşündüm. haklıydım Noel civarında üvey annem, babamın iki kız kardeşim ve ben varislerimiz için üç tomar nakit paranın yanı sıra şişelenmiş su gibi malzemeleri sakladığını ve sakladığını söyledi.
Yeni Yıl Günü, Vermont’tayken, onunla ve üvey erkek kardeşimle New Hampshire sınırındaki bir Denny’s’te buluşmayı ayarladım. Bana nakit dolu bir Manila zarfı verildi. Daha önce hiç bu kadar nakit param olmamıştı ama New York’ta birkaç aylık kira ve faturalarla kolayca yok olabilecek bir miktardı.
Bu bahar NYC tiyatrosu, müziği ve dansı hakkında daha fazla bilgi
Birkaç hafta sonra Brooklyn’de bir Rulet gösterisine katıldım. Her zamanki tüneğim olan balkonda tek başıma otururken bir şey oldu. Müzik beni uçurdu. Kulağa sevimsiz geldiğini biliyorum ama doğru. Kendi kendime düşündüm: Yaşama sebebim bu. Müzik. Canlı. Bu bir ifşaydı. Fikirler çatıştı ve bütün bir proje anında ortaya çıktı: Mirasımı, mirasın kendisiyle ilgili yeni piyano eserlerinden oluşan bir program sipariş etmek için kullanırdım – bir proje 11 Mart’ta Y 92nd Street, New York’ta başlatılacak.
Aynı zamanda parlak besteciler olan en yakın arkadaşlarımdan bazılarına e-posta gönderdim. Ne yaptığım hakkında çok az fikrim olduğunu kabul ederek, kısmen şu şekilde bir mesaj yazdım:
Yeni Yıl Günü, Vermont’tayken, onunla ve üvey erkek kardeşimle New Hampshire sınırındaki bir Denny’s’te buluşmayı ayarladım. Bana nakit dolu bir Manila zarfı verildi. Daha önce hiç bu kadar nakit param olmamıştı ama New York’ta birkaç aylık kira ve faturalarla kolayca yok olabilecek bir miktardı.
Bu bahar NYC tiyatrosu, müziği ve dansı hakkında daha fazla bilgi
- Müzikal Canlanma: Müzikallerdeki en kötü karakterler neden en iyi melodileri alır? Eleştirmenimiz, canlanmaların başlamasıyla birlikte, hem gerçek hem de efsanevi dünya liderlerinin hak etmeyebilecekleri bir imaj değişikliğine gittiklerini yazıyor.
- Yükselen Yıldızlar: Oyuncudan oyun yazarına dönüşen bu kişiler, önümüzdeki aylarda New York’ta gösterime girecek olan bu dört gösteriyi yaratmak için hayatlarındaki tüm anıları ve anlamları kazıyorlar.
- Gustav Dudamel: New York Filarmoni Orkestrasının yeni müzik direktörü, Mayıs ayında Mahler’in Dokuzuncu Senfonisini yönetecek. Şehirdeki en sıcak biletlerden biri olacak.
- Uğultuyu hissedin: Bob Fosse’nin Dancein’i Broadway’e geri döndü. yıldızları mı? Makineden başka her şey olan eklektik bir dansçı kadrosu.
Birkaç hafta sonra Brooklyn’de bir Rulet gösterisine katıldım. Her zamanki tüneğim olan balkonda tek başıma otururken bir şey oldu. Müzik beni uçurdu. Kulağa sevimsiz geldiğini biliyorum ama doğru. Kendi kendime düşündüm: Yaşama sebebim bu. Müzik. Canlı. Bu bir ifşaydı. Fikirler çatıştı ve bütün bir proje anında ortaya çıktı: Mirasımı, mirasın kendisiyle ilgili yeni piyano eserlerinden oluşan bir program sipariş etmek için kullanırdım – bir proje 11 Mart’ta Y 92nd Street, New York’ta başlatılacak.
Aynı zamanda parlak besteciler olan en yakın arkadaşlarımdan bazılarına e-posta gönderdim. Ne yaptığım hakkında çok az fikrim olduğunu kabul ederek, kısmen şu şekilde bir mesaj yazdım:
Nico Muhly, Missy Mazzoli, Christopher Cerrone, Pamela Z, Ted Hearne, Sarah Kirkland Snider, Timo Andres ve John Glover dahil herkes evet dedi. 2020’ydi ve New York’un her yerinde yüz maskeleri görünmeye başladığında bir sunucu bulma göreviyle boğuşmaya başlamıştım. Pandemi haftalar içinde şehrin büyük bölümünü ve bildiğim her türden gösteri sanatını kapattı. Artık her yerde, genellikle benden çok daha köklü sanatçılar tarafından ertelenmesi gereken, şaşırtıcı bir performans birikimi vardı.Babam Ekim ayında öldü. Beklenmeyen bir durumdu ve koşullar tamamen net değil. … Büyüyen, birkaç nedenden dolayı daha uzak veya belki daha sessiz hale gelen yakın bir ilişkimiz vardı, aşk kaybı bunlardan biri değil. … Biliyorum [this] bir emirden çok bir iyiliktir. … Kabul edersen, sezgilerine güvenirim. [to take] parça herhangi bir yönde. … Sizden tek istediğim, onları evde – bir yerde – bir arada bulana kadar bu eserlerle yaşamama izin vermeniz.