Austin Butler'ın özenli tasarımı

Shib

Global Mod
Global Mod
Butler, çarpıcı gözleriyle aynı renkte açık mavi bir gömlek ve tanıtımını yaptığı filmi hafif bir şekilde hatırlatan “Sturgis Motosiklet Rallisini” süsleyen vintage bir beyzbol şapkası giymişti. Oturup sohbet ettiğimizde, sadık bir sahne arkadaşı gibi dinledi, göz temasını korudu ve sözlerimi “Vay be”, “Evet” veya “İlginç” diye mırıldanarak kabul etti.

Oyunculuk dersinde öğrendiği bu bağlantılı bakışın, bir zamanlar sakat olan utangaçlığının üstesinden gelmesine yardımcı olduğunu açıkladı. “Dikkatin bana yöneltildiğini her hissettiğimde patlayacakmış gibi hissediyorsam o zaman merakımı diğer kişiye çevirmem gerekir” dedi. Butler'la çalışan kişiler bu meraktan bahsediyor. Ayrıca onu “düşünceli” ve “nazik” olarak tanımlıyorlar, sanki ünlü bir genç aktörün bunlardan herhangi biri olabileceğine inanamıyorlarmış gibi. Kendisine bundan bahsettim.

“Vay. Vay. İlginç” dedi.

Kâhya iyi bir kuluçkacıdır ancak doğası gereği bir kuluçkacı değildir. Gece kulüplerinden çıkmıyor ya da sabah karavanından ayrılmayı reddetmiyor. Bir zamanlar kötü çocuk film yıldızlarını bu kadar çekici kılan tehlike ipucundan yoksun olmasına rağmen, günümüzün daha temkinli zamanlarında bu iyi bir şey olarak görülebilir. Bir noktada tehlike pıhtılaşır.

Güney Kaliforniya'da büyüyen ve gençliğinde Nickelodeon ve Disney Channel'daki şovlarda rol alan Butler, “Sette olmanın akla gelebilecek her yolunu gördüm” dedi. Ancak bu ısrarı yalnızca yaşadığı kötü davranışlara karşı bir tepki değildir; daha ziyade doğuştan gelen bir şeydir. “Bunun çoğunu aileme ve çocukluğumdan beri bana öğrettiklerine borçluyum: Sizin için bir şey yapıp yapmadıklarına bakılmaksızın, herkese size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın” dedi.

Butler'ın hem babası hem de büyükbabası motosikletçiydi ve birlikte uzun yolculuklara çıktıklarında babasının motosikletinin arka koltuğunda oturduğunu hatırlıyor. 7 yaşındayken ailesi boşandı ve 15 yaşındayken babası ona kendi başına motosiklete binebilecek yaşa geldiğini söyledi. Yine de bu onların sırrı olarak kalmalıydı: Ablası bir motosiklet kazası geçirip omzunun çıkmasının ardından Butler'ın annesi onun motosiklete binmesini yasaklamıştı.

Butler tüm bunları ve daha fazlasını, Kathy ve motosiklet çetesine olan sadakati sıklıkla çatışan Benny'yi canlandırmak için kullandı. Ayrıca kendisinin her zaman bir ayağının dışarıda kalan kısmını da gördü. Bir aktör olarak Butler, uzak yerlerde geçici ama sıkı sıkıya bağlı çevreler yaratarak hareket etmek zorunda kalıyor. “Sonra iş biter, aile dağılır, başkasına gidersiniz” dedi. “Terapide bir gün, bu modelin bana ailemin boşanmasını çok hatırlattığını fark ettim.”